Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Pink vernoemt haar zoontje naar een drankmerk!

Pink vernoemt haar zoontje naar een drankmerk!

Pink vernoemt haar zoontje naar een drankmerk!

Pink is bevallen! Dat heeft de zangeres laten weten via haar Instagram. Op tweede kerstdag verwelkomden zij en hubby Carey Hart hun zoontje. Het is het tweede kindje voor het stel, ze hebben al een dochter van 5, Willow Sage.

Het jongetje heet Jameson Moon en is inderdaad vernoemd naar de bekende Ierse whiskey, hoewel de naam ook een beetje een eerbetoon is aan haar familie en die van Carey. De 37-jarige zangeres liet jaren geleden al weten altijd al een zoontje met de naam Jameson te willen. “Mijn vader heet James en mijn broer heet Jason”, zei ze in een interview in 2010. ”Carey en ik hebben allebei Ierse roots, zijn tweede naam is Jason. En Jameson… we houden allebei van whiskey. Geen twijfel over mogelijk.”

Jameson Moon Hart 12.26.16

A photo posted by P!NK (@pink) on

I love my baby daddy 💙

A photo posted by P!NK (@pink) on

Pink, die eigenlijk Alecia heet, maakte pas in november van dit jaar officieel bekend dat ze zwanger was. De geruchten gingen al langer, maar het stel hield zich muisstil. Toen de zwangerschap eenmaal bekend was, postte Pink nog onderstaande topless foto, waarop ze samen met haar dochtertje poseert.

💫the snuggle is real 📷 :@deborahandersoncreative hair: @pamwiggy hands: willow sage

A photo posted by P!NK (@pink) on

Lees ook:

Bron: Algemeen Dagblad, Instagram