Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftig: Pink openhartig over miskraam op 17-jarige leeftijd

Heftig: Pink openhartig over miskraam op 17-jarige leeftijd

Heftig: Pink openhartig over miskraam op 17-jarige leeftijd

Pink heeft een verdrietig boekje opengedaan in een interview met USA Today. Aan het Amerikaanse dagblad vertelt de zangeres dat ze op 17-jarige leeftijd een miskraam heeft gehad en het niet bij die ene ene keer is gebleven.

Ze geeft toe dat ze sinds die leeftijd haar lijf altijd heeft gehaat. “En ik heb het gevoel dat mijn lijf ook haatte”, aldus Pink. “Dit komt doordat ik altijd een beetje een jongensachtig en sterk gymnastenlichaam had en ik op mijn 17e een miskraam had. En ik was van plan dat kind te houden. Als een (jonge) vrouw zoiets overkomt dan heb je het gevoel dat je lichaam je haat of kapot is en dat het niet doet wat het zou moeten doen.”

Uitlaatklep

Pink, die met haar man Carey Hart twee kinderen heeft, stopt de pijn van haar ervaringen in haar muziek. “Ik heb sindsdien meerdere miskramen gehad en ik denk dat het belangrijk is om te praten over dingen waar je je voor schaamt, over wie je bent en alle pijnlijke shit. Ik heb altijd op die manier geschreven.”

Therapie

Onlangs vertelde de zangeres al open en eerlijk over haar huwelijk met Carey. Daarbij deed ze een nogal opmerkelijke uitspraak. “De enige reden dat wij nog steeds bij elkaar zijn is vanwege de therapie”, klonk het.

Lees ook
Monique Smit over miskraam: ‘Pas na 3 maanden durfde ik te accepteren dat het nu wel zou blijven zitten’

Gezin

Pink en Carey Hart stapten in 2006 in het huwelijksbootje. Het stel heeft twee kinderen, dochter Willow (7) en zoon James (2).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP