Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Pink over huwelijk: ‘De enige reden dat we nog samen zijn is vanwege 17 jaar therapie’

Pink over huwelijk: ‘De enige reden dat we nog samen zijn is vanwege 17 jaar therapie’

Pink over huwelijk: ‘De enige reden dat we nog samen zijn is vanwege 17 jaar therapie’

Pink heeft een heftig boekje opengedaan over haar huwelijk met Carey Hart. De zangeres biecht in de Today Show op dat zowel haar echtgenoot als zijzelf al jaren kampt met mentale problemen, en de twee daarom al bijna hun hele relatie samen therapie ondergaan.

“Carey en ik komen allebei uit gebroken gezinnen en dus hebben we geen enkel voorbeeld gekregen van hoe je een gezin bij elkaar houdt, laat staan zo’n maf gezin als wij vormen met onze kinderen”, aldus Pink. “Er bestaat geen boek waarin staat wat je moet doen.”

Verschillende talen

“De enige reden dat wij nog steeds bij elkaar zijn is vanwege de therapie. Want hij spreekt Pools, ik Italiaans en onze dochter spreekt beide talen, bij wijze van spreken. Kortom, we spreken elkaars taal niet. Daarom werkt therapie heel erg goed voor ons. Ik hoop dat het taboe rondom mentale gezondheid verdwijnt, het is tegenwoordig gelukkig al een stuk beter dan vroeger. De jongere generatie van nu kampt met veel stress en de bijbehorende angsten. Ik denk dat het goed is dat we hier openlijk over spreken, zodat mensen zich gesterkt voelen ook hun emoties te uiten.”

Lees ook
Zangeres Pink woedend op volgers na’walgelijke’ reacties op blootfoto zoontje

Pink en Carey Hart stapten in 2006 in het huwelijksbootje. Het stel heeft twee kinderen, dochter Willow (7) en zoon James (2).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP