Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers ‘Petit Chateau’ vallen massaal over onveilige kinderkamer: ‘Dit is levensgevaarlijk’

Kijkers ‘Petit Chateau’ vallen massaal over onveilige kinderkamer: ‘Dit is levensgevaarlijk’

Kijkers ‘Petit Chateau’ vallen massaal over onveilige kinderkamer: ‘Dit is levensgevaarlijk’

Donderdagavond was alweer de tweede aflevering van Petit Chateau op de buis. Dit keer bezochten de kluszussen Montana en Maxime Meiland de hoogzwangere Beppie, haar man Kevin en hun 2-jarige zoontje Jurre in Hengelo. Beppie kan ieder moment bevallen van hun tweede zoontje, maar het stel heeft voor die tijd nog een boel te doen. Ze hebben namelijk een huis gekocht en moeten in de week van de uitgerekende datum verhuizen. Aan Montana en Maxime de taak om ze daar een handje bij te helpen.

Petit Chateau

Beppie en Kevin hebben een pittige tijd achter de rug. Beppie kampt met zwangerschapsziekte en depressie en de verhuizing brengt veel stress met zich mee. Ze moeten het huidige huis opleveren en het nieuwe huis klaar maken, allemaal voordat de baby komt. Gelukkig komen Montana en Maxime ze een handje helpen. Zij nemen de babykamer voor hun rekening én beloven ook zoontje Jurre een mooie nieuwe kamer.

Een circus en een boomhut

Voor de babykamer hebben de kluszussen een circus-thema in gedachte. Ze bezoeken dan ook een echt circus om inspiratie op te doen. Voor de peuterkamer van zoontje Jurre willen ze een boomhut maken. Daarom gaan de twee langs bij een houtkunstenaar, waar ze zich laten adviseren, maar ook aan het werk worden gezet.

Baby Boas

Wanneer de twee hard aan het werk zijn in de kinderkamers, krijgen ze een onverwachts telefoontje: de baby is al geboren! Montana en Maxime zetten snel de puntjes op de i, voordat het gezin mét baby Boas naar huis komt. Als Beppie en Kevin de opgeknapte kamers te zien krijgen, zijn ze ontzettend blij verrast en erg geëmotioneerd.

Lees ook
Wat goéééd, of toch niet? Meningen verdeeld over nieuw programma ‘Petit Chateau’ van Montana en Maxime Meiland

De tekst gaat verder onder de foto.

petit chateau

Reacties

Hoewel het gezin heel blij is met de nieuwe kinderkamers, reageren de kijkers van Petit Chateau wel anders. Op Twitter laten de kijkers massaal weten dat ze de kamers behoorlijk onpraktisch vinden, en de boomhutkamer wegens het hout en de splinters zelfs levensgevaarlijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: SBS, Twitter | Beeld: Still SBS