Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > In de agenda! Maxime en Montana Meiland storten zich op babykamers in nieuw makeover-programma

In de agenda! Maxime en Montana Meiland storten zich op babykamers in nieuw makeover-programma

In de agenda! Maxime en Montana Meiland storten zich op babykamers in nieuw makeover-programma

De zwangere Maxime Meiland gaat de komende tijd meer dan één babykamer in orde maken. Nee, er komt geen tweeling, maar voor SBS gaat ze samen met zus Montana mooie plekjes voor de allerkleinsten creëren voor ouders in spé die daar zelf niet toe in staat zijn.

‘Petit Chateau’ kijken

Het nieuwe programma van de Meiland-zussen, Petit Chateau, is vanaf 6 mei wekelijks te zien op televisie. Dat heeft SBS6 maandag bekendgemaakt. De dochters van Martien (59) en Erica Meiland gaan bij jonge gezinnen langs die door omstandigheden niet in staat zijn om de babykamer op tijd op orde te krijgen. Aan de meiden de taak de kamer om te toveren tot een klein paleis. Ook zullen ze de kinderkamers van de broertjes en zusjes aanpakken.

Nieuw seizoen

De twee zijn momenteel te zien in het vijfde seizoen van Chateau Meiland. Dat begon drie weken geleden direct met een kijkcijferrecord. Bijna 1,7 miljoen mensen keken naar de eerste aflevering van de nieuwe reeks, dat voornamelijk draait om hun verblijf én vertrek uit de boerderij in Hengelo, waarna de hele familie naar Noordwijk verhuist.

Babynieuws

Ongetwijfeld zal ook Maxime voor een belangrijk deel van de serie zorgen nu zij zwanger is van haar tweede kindje. Vorige week maakte de 25-jarige realityster bekend dat zij en haar vriend Leroy, een cameraman die ze ontmoette op de set van Chateau Meiland, hun eerste kindje samen verwachten. Afgelopen weekend deelden zowel Maxime als Leroy een eerste foto van de babybuik.

Gezinnetje

Claire (3) krijgt dus binnen enkele maanden een klein broertje of zusje. Het jonge meisje komt uit een eerdere relatie van Maxime. Met de vader heeft Maxime geen contact meer. Toen zij hem vertelde onverwachts zwanger te zijn, liet hij weten geen vaderrol te willen vervullen. Een tweede kindje stond al langere tijd op de planning. In één van de eerdere seizoenen van Chateau Meiland werd bekend dat Maxime dringend op zoek was naar een spermadonor. Ze maakte een afspraak met een donor in een hotel en probeerde zichzelf te bevruchten. Helaas mislukte dit. Gelukkig verscheen Leroy niet lang daarna ten tonele.

Lees ook
Mama-to-be Maxime Meiland deelt eerste foto van babybuik

Op naar Noordwijk

Een aantal weken geleden maakte het stel bekend te gaan samenwonen in Noordwijk. Ze tikten een gigantische twee-onder-een-kap woning op de kop, met een prijskaartje van 729.000 euro. Het huis beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers en een fijne tuin. Het centrum van Noordwijk is op loopafstand en ook het strand en duinen zijn dichtbij. Voor Martien en Erica was dit een goede reden om ook wéér te verhuizen. Het stel heeft recent een woning gekocht in Noordwijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Bron: ANP | Beeld: SBS