Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dearest readers: deze personages spelen de hoofdrol in het derde seizoen van ‘Bridgerton’

Dearest readers: deze personages spelen de hoofdrol in het derde seizoen van ‘Bridgerton’

Dearest readers: deze personages spelen de hoofdrol in het derde seizoen van ‘Bridgerton’

Het tweede seizoen van Brigerton was een groot succes, dus het derde seizoen van de hitserie is al in de maak. De serie is gebaseerd op een boekenreeks, maar wijkt soms behoorlijk af van het plot in de boeken. Het derde seizoen komt er heel anders uit te zien dan het verhaal in de boeken…

Derde seizoen Bridgerton

Wie denkt dat de serie Bridgerton te voorspellen is aan de hand van de boekenreeks van Julia Quinn, die heeft het mis. Het derde Bridgerton-seizoen heeft namelijk twee andere hoofdrolspelers. Netflix maakte op Instagram bekend dat seizoen drie in het teken zal staan van het liefdesleven van Colin Bridgerton en Penelope Featherington.

Colin en Penelope zijn goed bevriend, maar eigenlijk is Penelope smoorverliefd op de Bridgerton-telg. Wie weet wordt haar liefde voor hem eindelijk beantwoord. Dat belooft een heerlijk seizoen te worden!

Lees ook
Altijd willen weten hoe seksscènes in Bridgerton worden gefilmd? Acteur verklapt hoe het achter de schermen gaat

Boekenreeks

Sommige Bridgerton-fans zijn echter not amused dat deze twee personages de hoofdrol hebben in het derde seizoen. Volgens de boekenreeks zouden Benedict en Sophie namelijk de hoofrollen krijgen. Op Instagram laten veel fans hun ongenoegen blijken.

“Ik wilde seizoen 3 met Benedict en Sophie😭”, schrijft een fan. “Fans van Benedict zijn verdrietig vandaag”, reageert een ander. “Maar Benedict en Sophie dan? Neeeee!”, schrijft een andere volger.

Gelukkig zijn er genoeg mensen die Penelope en Colin wel graag willen zien. “It is safe to say the Ton is BUZZING”, schrijft iemand. “🤩🤩🤩”, reageert een ander blij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: Brunopress