Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Alle tranen tóch beloond: ‘Echte Gooische Moeder’ Pauline wordt… nóg een keer moeder!

Alle tranen tóch beloond: ‘Echte Gooische Moeder’ Pauline wordt… nóg een keer moeder!

Alle tranen tóch beloond: ‘Echte Gooische Moeder’ Pauline wordt… nóg een keer moeder!

Ze wilde het zó graag, een derde kindje. Maar in het eerste seizoen van ‘Echte Gooische Moeders’ zagen we meerdere malen een verdrietige Pauline Wingelaar (34), die openhartige vertelde dat het maar niet wilde lukken. Nu is er dan toch prachtig nieuws: de blondine heeft bekendgemaakt dat haar grootste wens eindelijk werkelijkheid is geworden: ze is in verwachting.

Pauline Wingelaar zwanger

Pauline maakt het fantastische nieuws bekend met een bijzondere vakantiefoto, waarop ze poseert met haar twee zoontjes en wat veelzeggende ballonnen. Daarop houdt de oudste, Reinier, een ‘één’-ballon vast, jongste zoon Diederik een ’twee’ en een stralende Pauline voor haar buik een ‘drie’.

Nummer 3 on the way

“Zo ongelofelijk dankbaar en blij dat ik jullie eindelijk mag vertellen dat Rein en Died een broertje of zusje krijgen!”, schrijft ze bij het in Italië geschoten plaatje. “Ik kan het soms nog steeds niet geloven dat er weer een wondertje in mijn buik groeit!” Pauline verklapt al veertien weken zwanger te zijn en gooit meteen de uitgerekende datum in de groep: 4 februari 2022.

Gelukswensen

De gelukswensen stromen binnen onder de post. “Zooo leuk! Gefeliciteerd”, reageert Monique Smit. Ook Kim Kötter is door het dolle heen: “Jaaa, gefeliciteerd!”, laat ze weten met een kleine overdosis uitroeptekens. Net zoals de vrouw van Jim Bakkum Bettina Holwerda: “Fantastisch nieuws!”, schrijft ze in hoofdletters. Ook Yolanthe Cabau, Maxime Meiland en Kelly Weekers laten felicitaties achter.

Tranen

Pauline liet in Echte Gooische Moeders meermaals weten maar wat graag een derde kindje te willen en deelde openlijk haar verdriet over het uitblijven van een zwangerschap. Ze startte onder meer met een IUI-traject – waarmee ook mede-Gooische Moeder Florine Hofstee zwanger raakte – maar vond dat een lastig proces waar ze veelal alleen mee moest dealen. Manlief Harmen praatte er immers (zéker op camera) het liefst niet over. Snikkend vertelde ze in één van de uitzendingen: “Het is soms best wel een eenzame strijd, omdat ik een grote mond heb, me stoer voordoe en ik kán er makkelijk over praten, zelfs tegen Harmen. Maar ík heb elke maand die teleurstelling.”

Lees ook
Pauline Wingelaar over fertiliteitstraject: ‘Ik word geen leukere vrouw van al die hormonen’

Genoeg te beleven

Van Pauline’s zwangerschap krijgen we ongetwijfeld veel te zien, want onlangs kondigden de ‘Moeders’ aan dat er een tweede seizoen van hun videolandserie in aantocht is. Niet alleen in het leven van Pauline verandert immers een hoop: Florine is nu ook eindelijk moeder én verhuisde naar Ibiza, en ook Leslie Keijzer – die in de slotaflevering haar tweede zwangerschap onthulde – is inmiddels bevallen van een zoontje. Wanneer de tweede reeks wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: STORY | Beeld: 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing)

Bron: Instagram, NU.nl | Beeld: BrunoPress