Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > It’s a girl! Pauline Wingelaar in verwachting van een meisje

It’s a girl! Pauline Wingelaar in verwachting van een meisje

It’s a girl! Pauline Wingelaar in verwachting van een meisje

Begin augustus maakte ‘Echte Gooische Moeder’ Pauline Wingelaar (34) bekend voor de derde keer in verwachting te zijn. Zondag maakte ze bekend dat ze na twee jongens, dit keer zwanger is van een meisje. Dat deelt ze op haar Instagram. 

Pauline Wingelaar zwanger

It’s a girl!!!  Rein en Died krijgen gewoon een zusje! (Én Har een tweede Paula!) “Madeliefje” is on her way!”, schrijft Pauline bij haar vrolijke Instagram-post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing)

Moeilijk zwanger worden

De blondine liet in Echte Gooische Moeders meermaals weten maar wat graag een derde kindje te willen en deelde openlijk haar verdriet over het uitblijven van een zwangerschap. Ze startte onder meer met een IUI-traject – waarmee ook mede-Gooische Moeder Florine Hofstee zwanger raakte – maar vond dat een lastig proces waar ze veelal alleen mee moest dealen. Manlief Harmen praatte er immers (zéker op camera) het liefst niet over. Snikkend vertelde ze in één van de uitzendingen: “Het is soms best wel een eenzame strijd, omdat ik een grote mond heb, me stoer voordoe en ik kán er makkelijk over praten, zelfs tegen Harmen. Maar ík heb elke maand die teleurstelling.”

Bekendmaking zwangerschap

Het fantastische nieuws van de zwangerschap maakte Pauline via een te leuke vakantiefoto bekend. Ze poseert met haar twee zoontjes en wat veelzeggende ballonnen. Daarop houdt de oudste, Reinier, een ‘één’-ballon vast, jongste zoon Diederik een ‘twee’ en een stralende Pauline voor haar buik een ‘drie’.

Lees ook
Zwangere Pauline Wingelaar dankt volgers met stralende badpakfoto

Nummer 3 on the way

“Zo ongelofelijk dankbaar en blij dat ik jullie eindelijk mag vertellen dat Rein en Died een broertje of zusje krijgen!”, schrijft ze bij het in Italië geschoten plaatje. “Ik kan het soms nog steeds niet geloven dat er weer een wondertje in mijn buik groeit!” Pauline verklapt al veertien weken zwanger te zijn en gooit meteen de uitgerekende datum in de groep: 4 februari 2022.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing)

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram