Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Pauline Wingelaar deelt emotioneel bericht na het verliezen van haar dochtertje Belle

Pauline Wingelaar deelt emotioneel bericht na het verliezen van haar dochtertje Belle

Pauline Wingelaar deelt emotioneel bericht na het verliezen van haar dochtertje Belle

Zwanger worden was voor Pauline Wingelaar niet vanzelfsprekend. Door IVF is ze uiteindelijk toch zwanger geraakt van een meisje. Helaas heeft het niet zo mogen zijn en is dochter Belle na 22 weken te vroeg geboren. De Gooische moeder bedankt iedereen voor alle steun op een prachtige wijze. 

Pauline deelt op Instagram een foto van het strand. De naam ‘Belle’ is met stenen op het zand geschreven met daaronder een groot hart. ‘Belle. 💫’ , schrijft de Gooische moeder onder de post. Onder de foto bedankt ze iedereen voor de mooie woorden, bloemen, eten, cadeau’s en het medeleven. ‘Dat was en is voor ons een enorme steun. We zijn er nog niet aan toe gekomen om iedereen persoonlijk te bedanken, maar weet dat dit zó enorm gewaardeerd wordt. 🙏🏼’, aldus Pauline.

De tekst gaat door onder de post.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing)

Vroeggeboorte

Met bijna 22 weken beviel Pauline Wingelaar op 30 september veel te vroeg van haar dochter Belle Bisschop van Tuinen. In Pauline haar zwangerschap diende in de laatste weken een aantal ernstige complicaties aan. Haar vliezen braken al bij 20 weken, met vroeggeboorte tot gevolg. ‘Madeliefje (zo noemde ik haar in mijn buik) en ik hebben samen zo hard gevochten tegen de natuur, want zolang ons meisje niet opgaf, deden wij het ook niet..’, schreef Pauline begin oktober toen ze het heftige nieuws bekend maakte.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress