Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Patty Brard maakt zich zorgen om Sarah van Soelen: ‘Ze is aan de magere kant’

Patty Brard maakt zich zorgen om Sarah van Soelen: ‘Ze is aan de magere kant’

Patty Brard maakt zich zorgen om Sarah van Soelen: ‘Ze is aan de magere kant’

Zowel André Hazes als Sarah van Soelen besloten een pauze te nemen om even tot rust te komen. André kampt met een burn-out en Sarah werd overladen door media-aandacht en kritiek. Patty Brard deelt haar mening hierover in Shownieuws en zegt zich zorgen te maken om de vriendin van André.

Patty maakt zich druk om Sarah

De laatste weken kregen Sarah van Soelen en André Hazes behoorlijk wat kritiek te verduren. Haters geven hun ongezouten mening op sociale media over André en zijn nieuwe liefde waarmee hij sinds dit voorjaar een relatie heeft. Zijn breuk met Monique Westenberg was toen pas net voorbij. De kritiek en media-aandacht leidde bij André tot een burn-out en Sarah reisde af naar Spanje om daar tot rust te komen. Gisteravond sprak Patty Brard zich in Shownieuws uit over de situatie van het stel. Zo is er maar weinig bekend over de huidige status van zowel Sarah als André. Enkel één post heeft Sarah geplaatst nadat ze terugkwam uit Spanje. Patty maakt zich daarom zorgen over Sarah. ‘Ik maak me zelfs een beetje druk over dit meisje,’ zegt Patty. ‘Ze is wat aan de magere kant,’ voegt ze toe.

Lees ook
André legt ware reden achter burn-out en pauze uit: ‘De haat brak los die zijn weerga niet kent’

André in goede handen

Sarah’s werk voor de kledingwinkel Chicas Winny & Alice gaat ook gewoon door, omdat Sarah daarmee een zakelijke overeenkomst heeft. Vandaar dat er wel een foto met nieuwe kleding van de winkel op Sarah’s feed te vinden is, al blijft het verder stil. André is ook wat stiller op zijn socials. Volgens TVOH collega Jeroen van der Boom is André in goede handen. ‘Hij moet voor zichzelf nu de keuze maken, dat hij er goed uitkomt. Tijd heelt alle wonden,’ zegt van der Boom. Veel meer laat hij niet los over de situatie, maar hij benadrukt met klem dat André in goede handen is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress