Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Patty Brard over Johnny de Mol: ‘Hij heeft wel iets geprobeerd met mij’

Patty Brard over Johnny de Mol: ‘Hij heeft wel iets geprobeerd met mij’

Patty Brard over Johnny de Mol: ‘Hij heeft wel iets geprobeerd met mij’

Nadat Gordon in zijn boek Gordon: biografie van een entertainer een aantal pikante onthullingen deed, is het nu de beurt aan diegene met wie hij te zien is in het programma Patty en Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Hillywood heeft de afgelopen maanden hoogstwaarschijnlijk flink in spanning gezeten, want ook Patty Brard komt met een paar bijzondere uitspraken in haar boek Patty: de negen levens van Patty Brard.

Johnny de Mol

Patty neemt in haar boek namelijk geen blad voor de mond en ‘ontmaskert’ alles en iedereen in de showbizz. Soms op onschuldige wijze, soms een paar tikjes extra. Liet ze een tijd terug al weten uit de school te gaan klappen over alle perikelen rondom de spraakmakende relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland, lijkt ook de 41-jarige presentator en ‘zoon van’ Johnny de Mol de dans niet weten te ontspringen.

Slaapfeestje

De zoon van mediamiljardair John de Mol, die nota bene haar werkgever is, stuurde naar eigen zeggen ooit aan op een vrijpartij met de vierentwintig jaar oudere Patty, zo onthult ze in het boek. “Die jongen is één keer bij mij blijven slapen en toen heeft-ie inderdaad iets geprobeerd, maar er is verder niets gebeurd. Maakt ook allemaal niet uit. Zo gaat het soms. We zijn allemaal wel eens de weg kwijt, toch?”, laat de showbizzdiva weten.

Lees ook 
Patty Brard (64) over haar uiterlijk: ‘Ik zie er niet zo uit omdat ik opgespoten ben’

Clausule in contract

Johnny is overigens niet de enige ‘De Mol’ die de biografie ter sprake komt. Ook zijn vader, de big boss van Talpa en daarmee ook die van Patty, krijgt er van langs. Zo zou hij volgens de presentatrice een clausule in haar contract hebben opgesteld, waarin stond dat Patty op gewicht moest blijven, en ze anders door de mediamagnaat ontslagen zou worden. “Ik vind het krankzinnig. Schandalig. Maar hij heeft echt vette pech, want dit onderteken ik natuurlijk niet. Wat denkt-ie wel niet?”

Uitstraling

Het was vervolgens Erland Galjaard die de paragraaf liet aanpassen. “Erland vroeg aan me: ‘Gaan jullie het nou echt op een paar woorden laten stuklopen? Je weet toch wat je waard bent?’ Erland is degene die het heeft gekalmeerd.” Toch betekent dat niet dat er niks is opgenomen over haar uiterlijk. “We hebben er ‘uitstraling’ van gemaakt. Dus dat ik dezelfde uitstraling moet behouden lopende de duur van het contract.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress