Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Loodzware lente: Patty Brard leefde wekenlang gescheiden van echtgenoot Antoine

Loodzware lente: Patty Brard leefde wekenlang gescheiden van echtgenoot Antoine

Loodzware lente: Patty Brard leefde wekenlang gescheiden van echtgenoot Antoine

Patty Brard (65) heeft haar man Antoine van de Vijver (60) na weken weer in haar armen kunnen sluiten. Het stel was door de coronamaatregelen wekenlang van elkaar gescheiden.

Patty Brard herenigd met Antoine

Van de bijzondere hereniging deelt Patty een zonnige foto op Instagram. “Eindelijk weer samen na acht weken”, schrijft de brunette bij het kiekje. In de hashtags legt ze uit waarom zij en Antoine elkaar zo lang niet hebben kunnen zien: “#lockdown #work #differentplaces”. Het stel is momenteel weer samen op ‘hun’ eiland Ibiza en hoeven elkaar voorlopig niet te missen.

Medeleven

Patty geeft in het bijschrift aan ontzettend blij te zijn weer bij haar echtgenoot te zijn. Haar fans kunnen zich daar maar al te goed in vinden. “Jeetje, dat zal zwaar geweest zijn”, kan iemand zich voorstellen. Een ander merkt op dat het geluk van het plaatje afspat. “Dat stralen jullie ook uit… Zo mooi om je grote liefde te omarmen.”

Lees ook
Patty Brard heeft duidelijke mening over stukgelopen ‘First Dates’-liefde Giel Beelen: ‘Allemaal nep’

Nóg een keer trouwen

Patty en Antoine zijn al zo’n vijftien jaar samen en gaven elkaar in 2014 het jawoord. Toen de twee vijf jaar getrouwd waren, verklapte Brard niet uit te sluiten dat ze nógmaals in het huwelijksbootje zou stappen. Met Antoine, uiteraard. “Ik vind het een mooie gedachte om nog een keer te trouwen”, zei ze destijds in Story. “Maar dan niet zo groots als in 2014. Als ik aan die voorbereidingen denk, schiet ik al in de stress. Aan de andere kant denk ik niet dat een klein huwelijk bij 
mij past. We kennen geen intieme feestjes, bij ons is het altijd groots. Het lijkt me bijzonder om elkaar nog een keer het jawoord te geven. In een prachtige jurk natuurlijk. Misschien volgend jaar, als we vijftien jaar samen zijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Eindelijk weer samen na 8 weken….#lockdown #work #differentplaces #homeiswheretheartis #love @lapalomaibiza @bibienlulu ❤️

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram