Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Patty Brard over breuk André Hazes en Bridget Maasland: ‘Geen verrassing’

Patty Brard over breuk André Hazes en Bridget Maasland: ‘Geen verrassing’

Patty Brard over breuk André Hazes en Bridget Maasland: ‘Geen verrassing’

Drie maanden lang schreeuwden André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) hóe verliefd ze wel niet waren. Toch kwam de breuk voor goede vriendin Patty Brard (65) niet als een verrassing. Dat vertelt ze in ‘30 MINUTEN RAUW‘ van Ruud de Wild. “Je moet het lekker doen, maar laat ons er even buiten voor twee maanden. Je weet dat het niet langer dan drie maanden gaat duren.”

Volgens Patty schatte zelfs de moeder van Bridget de slagingskans van haar relatie met André niet hoog in. “Zij heeft gezegd dat het maar twee maanden ging duren”, stelt Brard. Patty denkt dat ze Maasland niet had kunnen behoeden voor deze ‘fout’. “Bridget is niet te begeleiden. Je bent gewoon verliefd, je wil het van de daken schreeuwen, je wil trouwen, je wil alles. Je leeft op een roze wolk met daarbovenop nog een roze zonnebril en wil dat alles goed gaat. Hoe ga je het iemand dan duidelijk maken: ‘Lieverd, het gaat niet gebeuren’.”

Leeftijdsverschil Bridget en André

Patty vergelijkt de relatie dan ook met boekhouden. “Je hebt debet en credit. Aan het einde van de streep denk je: ‘de kans dat dit misgaat is wel heel groot.’ Alleen al het leeftijdsverschil en het feit dat iemand een kind heeft, nee. In het debet en creditlijstje was dit een nee.”

Slippertje op bruiloft Patty

De laatste tijd viel Patty’s naam geregeld in een slepende showbizzkwestie waarover nog nét geen Kamervragen werden gesteld: de romance tussen Bridget Maasland en André Hazes. Daarbij hoort immers ook het verhaal dat de twee zich op Patty’s bruiloft met manlief Antoine in 2014 schaamteloos op elkaar stortten. Bridget verklaarde later voor de rechter dat het slechts om een stevige zoen met de in die tijd nog bezette André zou zijn gegaan. André was destijds net officieel samen met Monique Westenberg, met wie hij inmiddels weer een stel vormt.

Lees ook
Bridget in ‘enige’ interview over breuk met André: ‘Ik had corrigerend ondergoed aan op Patty’s huwelijk’

‘Knap van ze’

Ooggetuigen vertelden echter dat de presentatrice met haar slipje op de enkels in het drankhok stond. Patty weet als stralend middelpunt van die avond natuurlijk precies wat er toen is gebeurd tussen Bridget en André. Hoe zit dat nu echt? “Daar wil ik niets over zeggen”, zei de brunette er eerder over. “Nou ja, behalve dan dat ik het knap vind dat je zoiets durft te ontkennen.” Of ze er meer over vertelt in haar biografie die – ondanks de gecancelde boekpresentatie – vanaf vandaag verkrijgbaar is, moet nog blijken. To be continued

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress