Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Patricia Paay eist smartelgeld met minstens vijf nullen

Patricia Paay eist smartelgeld met minstens vijf nullen

Patricia Paay eist smartelgeld met minstens vijf nullen

Na het uitlekken van de video met expliciete beelden, eist Patricia Paay smartengeld eisen met ‘minstens vijf en misschien zelfs zes nullen’ van de verantwoordelijken die deze sekstape hebben uitgelekt. Dit meldt haar advocaat Johan Langelaar dinsdag in het AD.

“De absolute grens voor dit soort zaken is bereikt”, aldus de advocaa van Patricia Paay. “Ik wil ze allemaal veroordeeld hebben voor het schadebedrag. En hoe ze het daarna onderling verdelen, zoeken ze maar uit. Ik pak het geld van degene die het meest heeft, het grootste bedrijf, en hoe die dat dan weer verhaalt op een van de anderen, is zijn probleem.”

Langelaar wil niet alleen de verantwoordelijke voor het uitlekken van de video flink aanpakken, maar ook website GeenStijl aansprakelijk stellen. De advocaat van la Paay eist dat de site ‘nooit meer iets publiceert van Patricia zonder haar toestemming’.

Afgelopen vrijdag stapte Patricia Paay naar de politie om aangifte te doen voor het uitlekken en verspreiden van de sekstape. In de aangifte laat ze weten al langere tijd gechanteerd te zijn.

Bron: RTL

Lees ooK;