Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit is de partner van ‘Kopen zonder Kijken’ interieurstylist Roos Reedijk en zó ziet hun huis eruit

Dit is de partner van ‘Kopen zonder Kijken’ interieurstylist Roos Reedijk en zó ziet hun huis eruit

Dit is de partner van ‘Kopen zonder Kijken’ interieurstylist Roos Reedijk en zó ziet hun huis eruit

Misschien wel het meest felbegeerde televisieprogramma van 2021: Kopen Zonder Kijken. Wekelijk is interieurstylist Roos Reedijk op de buis te zien en maakt ze van elk koophuis een mooi thuis. Haar passie en vakkundigheid laat ze graag zien, haar privé-leven houdt ze liever uit de schijnwerpers. Tot nu!

Partner

De gelukkig man met wie Roos al een heel wat jaren samen is, heet Wicher. Hij is eigenaar van Wise Monkeys, een organisatie die televisieproducties maakt. Wicher maakte onder andere televisieprogramma’s zoals Kopen Zonder Kijken en Uitstel van Executie. Het koppel kreeg samen een zoon en een dochter en trouwde in 2015 op het zonnige Corsica. Op social media deelt Roos niet vaak foto’s van haar privé-leven. Heel soms maakt ze een uitzondering en deelt ze een foto van haar kinderen. Ook haar trouwdag laat ze niet zomaar voorbij gaan. Jaarlijk deelt de interieurstylist op Instagram daarom een foto met haar partner.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RR INTERIOR (@roos_reedijk)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RR INTERIOR (@roos_reedijk)

Kijkje in het huis van Roos

Kijkers van het populaire programma Kopen zonder Kijken zijn maar wat benieuwd naar het huis van interieurstylist Roos. Met hoge uitzondering geeft ze een kijkje in haar knusse casa. Roos verwelkomt de Telegraaf in haar naar eigen zeggen ‘grote mensen poppenhuis’ en laat haar hele huis zien. Het huis bevat lekker veel kleur en tierlantijntjes. Ook laat ze haar jaloersmakende walk-in-closet zien. En ja hoor, ook Roos heeft stalen glazen deuren in haar huis!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin & Telegraaf | Beeld: Telegraaf