Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít is hoe de partner van Leco van Zadelhoff eruit ziet

Dít is hoe de partner van Leco van Zadelhoff eruit ziet

Dít is hoe de partner van Leco van Zadelhoff eruit ziet

Hij wordt ook wel dé visagist van de sterren genoemd: Leco van Zadelhoff (52). We kennen hem natuurlijk ook van RTL Boulevard en sinds kort zorgt hij voor de mooiste make-overs samen met stylist Fred van Leer in Chantals Beauty Camper. Hoewel heel bekend Nederland bij hem in de stoel zit, is hij achter de schermen het liefst samen met zijn partner en dochter. Maar hoe ziet het gezinnetje van Leco er eigenlijk uit?

Partner van Leco

De partner van Leco heet Carlos. De twee leerden elkaar kennen op vakantie en zijn al vijf jaar gelukkig samen. In 2019 namen ze een grote stap en vroeg Carlos Leco ten huwelijk tijdens een vakantie naar Parijs.

De tekst gaat verder onder de foto.

Instagram

Leco plaatst geregeld een leuke selfie van hem en Carlos op Instagram. Maar hij deelt ook weleens een leuke video van zijn partner. Voor de ’tropische’ Carlos is het koude Nederlandse weer nog even wennen; afgelopen februari was de eerste keer dat hij zulke vrieskou meemaakte. Dat moest Leco natuurlijk even vastleggen. Hij deelt een video waar Carlos ‘samba dansend over het ijs’ schaatst.

De tekst gaat verder onder de video.

Groot gezin

Leco’s andere grote liefde is zijn dochter Robbie (15). Robbie is de dochter van Leco en zijn ex Rob Sintenie, met wie hij in 2016 na negentien jaar uit elkaar ging. Ook al zijn de twee vaders van Robbie niet meer samen, ze ziet beide mannen nog zeer regelmatig. Dat lijkt misschien logisch, maar de gezinssituatie waar Robbie in verkeert, is een bijzondere en behoeft de nodige uitleg. We wagen een poging: Robbie heeft twee vaders, twee moeders, twee bonusmoeders, een bonusvader, twee bonuszusjes en twee halfzusjes. Què?!

Lees ook:
Leco van Zadelhoff staat stil bij verjaardag van dochter: ’15, wat gaat de tijd snel’

Modern Family is er niks bij

Rob’s zus Jennet wilde vijftien jaar geleden graag een kind met haar vriendin Sjamke. Ze vroegen Rob, de toenmalige vriend van Leco, als vader. Omdat hij Jennet’s broer is, zou de baby met Sjamke als biologische moeder toch ook het DNA van Jennet krijgen en zo kreeg Leco er dus ook meteen een dochter bij. Inmiddels zijn niet alleen Leco en Rob uit elkaar, maar ook Jennet en Sjamke. Zij hebben weer nieuwe partners met óók weer kinderen, én er kwamen nog kinderen bij. Robbie woont nu bij haar beide moeders, die boven elkaar in aparte huizen wonen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: Brunopress