Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Paris Jackson: ‘Mijn vader is vermoord door zijn arts’

Paris Jackson: ‘Mijn vader is vermoord door zijn arts’

Paris Jackson: ‘Mijn vader is vermoord door zijn arts’

In een openhartig interview met het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone, heeft Paris Jackson zich voor het eerst uitgesproken over de dood van haar vader Michael. Ze zegt ervan overtuigd te zijn dat haar vader geen natuurlijke dood is gestorven, maar dat de lijfarts schuldig is aan het overlijden van de popster.

Doodslag
De 18-jarige Paris windt er geen doekjes om, en vertelt dat ze zeker weet dat haar vader is vermoord. “Op een gegeven moment zei hij: op een dag vermoorden ze me”, aldus Paris aan Rolling Stone. De schuldige is volgens Paris de lijfarts van Michael, dokter Conrad Murray. Deze draaide in 2011 de cel in nadat hij schuldig werd bevonden voor doodslag.

Geen zelfvertrouwen
In het interview doet de dochter van wijlen Michael Jackson nog een aantal heftige onthullingen. Ze vertelt op 14-jarige leeftijd verkracht te zijn door een onbekende man, wat een zware depressie met zich meebracht. Als gevolg daarvan deed de tiener een zelfmoordpoging. “Ik had geen enkel zelfvertrouwen en vond mezelf niet de moeite waard om door te gaan met het leven”, vertelt ze.

Nu ziet het leven er een stuk rooskleuriger uit voor haar. Paris timmert hard aan de weg als model en actrice en woont in Los Angeles en Manhatten.

 

Bron: RTL, Rolling Stones

Lees ook: