Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oud ‘First Dates’-deelnemers gaan op date met kijkers: ‘Jij hebt dus nog nooit seks gehad?’

Oud ‘First Dates’-deelnemers gaan op date met kijkers: ‘Jij hebt dus nog nooit seks gehad?’

Oud ‘First Dates’-deelnemers gaan op date met kijkers: ‘Jij hebt dus nog nooit seks gehad?’

Elke aflevering van First Dates is weer genieten. De ongemakkelijke gesprekken, de nerveuze lachjes en het allesbeslissende moment met de rekening. Ben jij fan van First Dates? Dan hebben we leuk nieuws: de datingshow is een podcastserie gestart. Oud-deelnemers gaan op date met geïnteresseerde kijkers in de podcast First Dates: Second Chances

First Dates: Second Chances

In de podcast First Dates: Second Chances gaan oud-kandidaten van de hitserie First Dates op date met verliefde kijkers. Elke week krijgt BNNVara tientallen mailtjes binnen van kijkers die graag op date willen met een van de kandidaten. En nu kunnen ze eindelijk daten met hun favoriete deelnemer!

De date is niet standaard met z’n tweeën aan een tafeltje dineren. Integendeel, elke week staat een oud-kandidaat met een kijker in de keuken terwijl ze samen een maaltijd koken en met elkaar kletsen. Uiteraard zijn er wel alcoholische versnapering bij inbegrepen. De eerste aflevering van First Dates: Second Changes is al te luisteren.

En die eerste aflevering begint al gelijk goed. We horen een jongen prompt tegen een date zeggen: “Even heel persoonlijk. Jij hebt dus eigenlijk nog nooit seks gehad?” Waarop zijn date verontwaardigd reageert: “Daar ga ik echt geen antwoord op geven.” Deze date belooft wat!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BNNVara – Annemarie van der Togt