Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oud-collega’s nemen het voor Meghan Markle op: ‘Ik geloof dit pestverhaal geen microseconde’

Oud-collega’s nemen het voor Meghan Markle op: ‘Ik geloof dit pestverhaal geen microseconde’

Oud-collega’s nemen het voor Meghan Markle op: ‘Ik geloof dit pestverhaal geen microseconde’

Dat de familiebanden tussen prins Harry en Meghan Markle en de Britse royals niet zo gezellig meer waren, was wel duidelijk. Maar nu het interview van Meghan en Harry met Oprah steeds dichterbij komt, staan de spanningen met het Britse koningshuis helemaal op scherp. Zo stelde het koningshuis plots een onderzoek in naar vermeend pestgedrag van Meghan. Oud-collega’s van de hertogin nemen het nu voor haar op.

Steun

Steun uit onverwachte hoek: haar voormalige Suits-collega’s springen voor Meghan in de bres. Zo sprak uitvoerend producent van Suits Jon Cowan zich op Twitter uit voor Meghan. Hij verwijderde de tweet later, maar reageerde wel op een tweet die als reactie op zijn eerste tweet kwam. Die tweet luidde: “Het kan ook heel goed mogelijk zijn dat zowel de bewoners van Kensington Palace áls de hertogin van Sussex vreselijke mensen zijn. We leven in een wereld die niet langer bestaat uit simpele tegenstellingen.” Daar is Cowan het hartgrondig mee oneens.

Warm persoon

Hij reageert: “Het is ook mogelijk dat de hertogin een goed persoon is die in een onvoorstelbare wereld werd geduwd. Ik heb drie jaar met haar gewerkt in haar pre-hertogin tijd en ik zag een warm, aardig, zorgzaam persoon. Ik weet niets van haar huidige situatie, maar van mij krijgt ze het voordeel van de twijfel.”

Tekst gaat verder onder tweet.

Pestverhaal

Ook scriptschrijver Angela Harvey laat van zich horen op Twitter. “Ik werkte op een set in Canada toen Meghan daar ook aan het filmen was voor Suits. De crew in haar serie die ook voor mij werkte, vond haar geweldig. Gewéldig. Ik geloof dit pestverhaal nog geen microseconde.”

Lees ook
Oprah vraagt wat íedereen wil weten: juicy eerste beelden van interview met Harry en Meghan

Geen toeval

Afgelopen week liet Kensington Palace weten dat ze een onderzoek starten naar het vermeende pestgedrag van Meghan. Verschillende medewerkers van het paleis zouden daar hun beklag over hebben gedaan. Dat ze nu met dit onderzoek komen, is zeer waarschijnlijk geen toeval. Aanstaande zondag wordt het langverwachte interview van Oprah uitgezonden waarin Meghan en Harry openhartig spreken over hun tijd in het paleis.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Bustle | Beeld: Brunopress