Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Opnames derde ‘Magic Mike’-film verstoord door groepje fanatieke fans

Opnames derde ‘Magic Mike’-film verstoord door groepje fanatieke fans

Opnames derde ‘Magic Mike’-film verstoord door groepje fanatieke fans

De opnames van de derde Magic Mike-film zijn in volle gang. Echter worden de acteurs verstoord door een groepje fanatieke fans. Je denkt misschien aan een groepje gillende tienermeiden, maar niets is minder waar. Het blijkt namelijk een groepje ‘hitsige dames’ van middelbare leeftijd te zijn.

Fanatieke fans

Een anonieme bron meldde aan The Sun dat de producten zich zorgen beginnen te maken over dit clubje dames. “Het begon allemaal wel grappig en het is natuurlijk leuk dat fans zo betrokken en gepassioneerd zijn”, vertelt de medewerker van de film. Blijkbaar houden de vrouwen elkaar via een WhatsApp-groepje op de hoogte van het productieschema. “Maar na een tijdje begon het wat problematisch te worden, er zijn nu heel veel fans die de mannen overal waar ze gaan proberen te volgen.”

Er is extra security ingezet om de veiligheid van de castleden te waarborgen. “Er zijn wat zwaargewichten bijgekomen, zodat we er zeker van kunnen zijn dat niemand gewond raakt”, aldus de bron tegen The Sun.

Lees ook
Weer een spannende Netflix-docu die je gezien moet hebben: ‘Trust No One: The Hunt for the Crypto King’

Derde Magic Mike-film

Dit is dus de derde Magic Mike-film in de reeks. Deel 1 komt uit 2012 en was deels gebaseerd op de eigen striptease-ervaringen van Channing Tatum (41). Hij speelt Mike Lane, de hoofdrol. In 2015 kwam er een deel twee: Magic Mike XXL.

En nu is er dus een deel drie in de maak. Gelukkig voor de fans, want Channing liet weten dat hij wel even heeft getwijfeld.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: &C | Beeld: BrunoPress