Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ophef over seksgebaren in Married at First Sight: ‘Respectloos’

Ophef over seksgebaren in Married at First Sight: ‘Respectloos’

Ophef over seksgebaren in Married at First Sight: ‘Respectloos’

Het nieuwe seizoen van het goedbekeken programma ‘Married at First Sight’ is nog maar net begonnen, maar zorgt nu al voor de nodige ophef op Twitter. Kijkers vinden Rudi, een vriend van bruidegom Astleigh, “respectloos”. Ook zijn ze het niet eens met de deelname van Joep die eerder meegedaan heeft met het programma ‘De Bachelorette’.

Respectloze uitspraken

Astleigh, die gekoppeld is aan Rowan, is veel met zijn vrienden te zien in het trouwprogramma. Zo is in de derde aflevering te zien dat Astleigh samen met zijn beste vriend Rudi in de auto zit onderweg naar de trouwlocatie. Als de mannen in de auto zitten, bespreken ze nog even de huwelijksnacht. Vriend Rudi laat met seksuele handgebaren zien wat hij van Astleigh verwacht. Kijkers delen hun mening op Twitter. ‘Respectloos’.

De Bachelorette

Ook geven kijkers hun ongezouten mening over de deelname van Joep, die we kennen van ‘De Bachelorette’. Joep probeerde tijdens het tv-programma het hart van actrice Gaby Blaaser te stelen, maar helaas zonder succes. Want de 26-jarige event manager mocht het programma al vroegtijdig verlaten. Maar Joep is zijn hoop niet in de liefde niet verloren en stelt zich helemaal open voor het nieuwe liefdesavontuur in MAFS. Presentator Carlo Boszhard vraagt toch nog even naar zijn deelname aan het programma. “Ik deed mee aan The Bachelorette met Gaby Blaaser. Maar dat is niet per se het type vrouw dat ik zoek. Ik deed mee voor het avontuur. Ik ben meer op zoek naar iemand die qua innerlijk goed bij me past. Uiterlijk is niet alles”, Legt Joept uit.

Lees ook
MAFS-experts schrappen wensenlijstje: ‘We zijn veel grondiger gaan onderzoeken’

Reacties Twitter

De uitspraken van Rudi worden niet gewaardeerd en dat is terug te zien aan de berichten op Twitter. Zo zegt iemand: “Wat een respectloze kwal” en “Dat respectloze gedrag in de auto over Rowan is niet echt leuk”, zegt een andere kijker. Verder is niet iedereen even blij met de deelname van de voormalig Bachelorette-kandidaat. Zo zegt iemand: “Waarom kiezen ze van ALLE vrijgezellen mannen, Joep. Die al aan een datingshow heeft meegedaan. Geef iemand anders een kans.” En iemand ander zegt:”Aha.. Joep is dus gewoon een aandachtsgeile wannabe die veel op tv wil komen.”

De ophef:

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard en Shownieuws | Beeld: screenshot Videoland