Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Operatie Ruud de Wild geslaagd: Olcay deelt foto in ziekenhuis

Operatie Ruud de Wild geslaagd: Olcay deelt foto in ziekenhuis

Operatie Ruud de Wild geslaagd: Olcay deelt foto in ziekenhuis

Vandaag is radio-dj Ruud de Wild weer geopereerd. Hij was zenuwachtig, maar had vertrouwen. En dat vertrouwen is terecht geweest, want de operatie is goed gegaan, zo heeft zijn vriendin Olcay Gulsen laten weten via haar Instagram Stories. 

‘Gin-tonic in het ziekenhuis’

Ze deelt een foto van Ruud in het ziekenhuisbed met daarbij de tekst: “Operatie geslaagd”. De dj, bij wie begin dit jaar darmkanker werd geconstateerd, komt daarna zelf ook nog even in beeld. We zien hem in blauw ziekenhuisshirt en horen hem grappen, terwijl ‘ie sipt van z’n water: “Ik zit even aan mijn gin-tonic.”

‘Pijn? Ik ben gedrogeerd nu’

Daarna zegt Olcay: “Ik heb wel honderden berichten gehad van mensen hoe het met je gaat. Misschien wel leuk als je dat zelf even verteld.” Waarop hij zegt: “Wel oké, denk ik.” Olcay zegt dat de operatie goed gegaan is en dat de arts goedgemutst was. “Hij was erg tevreden.” Ruud zegt: “Knap hè? Alles wat zo iemand dan zegt is waar.” En hoe het met de pijn gaat? “Goed, ik ben gedrogeerd. Vandaar ook dat ik zo vrolijk ben, zou je me vaker moeten geven – dat spul.”

Operatie Ruud de Wild geslaagd

Voorafgaand aan de operatie liet De Wild weten er vertrouwen in te hebben. “Vriendelijk lachen heb ik de chirurg beloofd. Zenuwen maar vertrouwen. Als controlebehoeftig persoon is dat best een opgave”, schreef hij op Instagram bij een selfie vanuit het ziekenhuis. Ruud maakte eind maart bekend dat bij hem in een vroeg stadium darmkanker was vastgesteld. Hij werd kort daarna geopereerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP