Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Onverwachte hereniging: Gaby Blaaser gespot op Instagram met Niek Marijnissen

Onverwachte hereniging: Gaby Blaaser gespot op Instagram met Niek Marijnissen

Onverwachte hereniging: Gaby Blaaser gespot op Instagram met Niek Marijnissen

Ken je Niek Marijnissen (34) nog? Hij deed mee aan het seizoen De Bachelorette met Gaby Blaaser (35). Hij behaalde de finale, maar zag Gaby vertrekken met een andere man. Dat lijkt alweer eeuwen geleden. Nu blijkt op Instagram dat de twee het nog steeds goed met elkaar kunnen vinden. Wat is de reden voor deze onverwachte hereniging?

Onverwachte hereniging

Gaby en Niek hebben een sportief middagje achter de rug. Uit Gaby’s Instagram Stories blijkt dat ze herenigd waren om een potje te voetballen. “Tja, De Bachelorette was het niet. Maar laten we gewoon gezellig samen een potje voetballen”, zegt Niek in de video. “Ja, we zijn er ook best goed in”, meldt Gaby.

Het is in ieder geval duidelijk dat de twee een gezellige middag hadden. “Even gezellig weer met Niekie, even bijkletsen én voetballen”, vertelt Gaby op Instagram.

Lees ook
Gaby Blaaser eerlijk over haar cosmetische ingrepen: ‘Het is geen schande als je de natuur een handje helpt’

Romantische relatie

Van een romantische relatie is echter geen sprake, voor degenen die dit verwachtten. Gaby heeft sinds vorige zomer een relatie met personal trainer Danny Volker (27). Ook Niek is gelukkig in de liefde. Sinds kort heeft hij een relatie met Joan Pronk (26). Ze is bekend van Love Island en zat met Niek in het eerste seizoen van Like Me, I’m Famous! op Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, RTL