Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ongemakkelijkste ‘B&B Vol Liefde’-moment ooit: Martijns intieme kampvuur krijgt onverwachtse wending

Ongemakkelijkste ‘B&B Vol Liefde’-moment ooit: Martijns intieme kampvuur krijgt onverwachtse wending

Ongemakkelijkste ‘B&B Vol Liefde’-moment ooit: Martijns intieme kampvuur krijgt onverwachtse wending

B&B Vol Liefde houdt de gemoederen flink bezig. Elke deelnemer heeft wel een spraakmakend moment in de serie waar mensen niet over uitgepraat raken. Deze week was de beurt aan Martijn, die een bekentenis doet bij het kampvuur. Een van de ongemakkelijkste momenten van dit seizoen. 

B&B-eigenaar Martijn krijgt met elke date die naar zij B&B in Portugal komt een bijzondere band. Eerst valt hij voor Simone, die vervolgens besluit weg te gaan, vervolgens krijgt hij gevoelens voor Marian, die later ook haar biezen pakt. De vonk tussen hem en Susanne leek nog niet helemaal overgeslagen te zijn dus zodra zijn droomvrouw Fenna op de stoep stond, ging Martijn vol voor haar.

Safari-trip

Martijn besluit om met de nieuwe bezoeker Fenna een VIP safari-trip te maken. Dicht tegen elkaar aangekropen zitten ze achterin een pick-uptruck de natuur te bewonderen. Fenna is amper een dag in Portugal, maar Martijn heeft al diepe gevoelens voor haar.

Fenna vindt het maar lastig. “Ik ben er sprakeloos van. Hij gooit ineens een boekje open en begint aan één stuk door over hoe fijn en leuk hij het vindt dat ik er ben. Dat zijn dingen waar je op hoopt, maar ik merk dat het érg snel gaat.”

Bekentenis kampvuur

De date verloopt voorspoedig en Martijn besluit zijn gevoelens voor Fenna uit te spreken naar Susanne als ze met z’n drieën bij het kampvuur zitten. “Het valt helemaal rauw op je dak. Ik denk dat ik een beetje verliefd ben”, valt Martijn met de deur in huis. “Echt? Meen je dat?”, reageert Susanne beduusd. “Ik vind het echt kut voor jou, maar op Fenna”, voegt Martijn er gauw aan toe.

Susanne weet niet wat ze moet zeggen. Martijn wil haar een knuffel geven en sorry zeggen, maar dat wil ze niet. Ondertussen zit Fenna aan de andere kant het ongemakkelijke moment gade te slaan.

Susanne is not amused. “Ik ben heel blij voor je, maar ik had het niet aan zien komen na één date”, reageert ze bits. Fenna besluit weg te lopen. Ze vindt het veel te heftig dat Martijn nu al zegt dat hij verliefd op haar is.

Martijn zegt later: “Op een gegeven moment dacht ik: ik ga het zeggen tijdens het kampvuur. Dat is ook het mooiste. Dan komt iedereen erbij. Waarom ook niet? We vieren de liefde. En Suus viert het met ons mee.”

En of het gevierd werd. De familie van Martijn komt ook nog bij het kampvuur zitten. Martijn vertelt trots dat hij voor Fenna gaat. Zijn ouders zijn helemaal ontroerd en door het dolle heen. De afgeweze Susanne staat er gewoon nog bij te kijken.

Lees ook
‘B&B Vol Liefde’-Astrid door het stof: ‘Harmjan, het spijt me’

Ongemakkelijk

Twitter raakte niet uitgepraat over dit ongemakkelijke televisiemoment.

Je kunt deze aflevering B&B Vol Liefde bij Videoland terugkijken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: still Videoland