Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Martien en Erica kibbelen er lekker op los in ‘Chateau Bijstand’: ‘Dat mag jij niet doen’

Martien en Erica kibbelen er lekker op los in ‘Chateau Bijstand’: ‘Dat mag jij niet doen’

Martien en Erica kibbelen er lekker op los in ‘Chateau Bijstand’: ‘Dat mag jij niet doen’

Er waren weer diverse reacties op de afgelopen aflevering van Chateau Bijstand. Zo was er een akkefietje met de verwarming. Ook waren er verschillende reacties op het feit dat er te zien is dat de Meilandjes dingen krijgen in ruil voor werk.

Verwarming in de bijstand

Mensen in de bijstand moeten op de kleintjes letten, wat betekent dat de hele dag door de verwarming aanzetten geen optie is. Martien denkt hier echter anders over tijdens zijn maand in de bijstand. Hij kreeg het ongelooflijk koud tijdens de opnames, daarom had hij zijn verwarming lekker warm gezet. Erica was het hier echter niet mee eens, dus die zette de verwarming in zijn slaapkamer weer uit.

Wanneer Martien in de gaten had dat zijn verwarming was uitgezet, liet hij duidelijk merken aan zijn twee huisgenoten dat hier niet van gediend was. “Heeft ze gewoon de knop van de verwarming bij mij dichtgedaan”, zegt Martien. “Die had ik een klein beetje opengezet. Dat ik dacht: dan is die kou er een beetje uit. Het lijkt net een vriescel!”

De kamer van Martien

Dat anderen zich met dingen in zijn kamer bemoeien, moet zeker niet gebeuren volgens Martien. Erica laat aan Martien weten dat zijn verwarming al sinds die ochtend uit staat. Wanneer ze vertelt dat zij aan de knop heeft gezeten reageert Martien met: “Dat mag jij niet doen.”

“Het is mijn kamer. Ik heb vannacht heel goed geslapen omdat het eindelijk een beetje warm was. Nu is het ijskoud. Dat is toch niet leuk?” Het geld is er dus niet om de verwarming voortdurend aan te hebben staan. Martien kan er maar niet aan wennen: “Gezeik.”

De tekst gaat verder onder de video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SBS6 (@sbs6nl)

Lees ook
Martien Meiland weer zichtbaar emotioneel in ‘Chateau Bijstand’: ‘Dat is toch geweldig voor jonge ouders’

Spullen in ruil voor werk

Ook waren er verschillende reacties op het feit dat de familie Meiland dingen gratis kregen in ruil voor werk. Kijkers geven aan dat dit niet realistisch is. Op Twitter gaan ze hierover helemaal los.

Chateau Bijstand is iedere maandag om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress