Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > One happy family: deze BN’ers hebben een samengesteld gezin

One happy family: deze BN’ers hebben een samengesteld gezin

One happy family: deze BN’ers hebben een samengesteld gezin

Niet iedereen heeft een klassiek gezin bestaande uit een moeder, vader en twee kinderen. Soms loopt het leven anders en dat is helemaal niet erg. Hartstikke modern juist! Ook veel BN’ers hebben een samengesteld gezin. Wij hebben een lijstje voor jullie samengesteld. 

Anouk (46)

Anouk heeft zes kinderen met vier verschillende mannen. Met haar ex-man Remon Stotijn kreeg ze zonen Benjahmin en Elijah en dochter Phoenix. Daarna kreeg ze met ex-vriend Robert Coenen zoon Jesiah. Ze kreeg haar vierde zoon Sion met haar ex-vriend Seraino Dalgliesh. Nu is ze samen met Dominique Schemmekes, waarmee ze dochter Jelizah kreeg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes)

Barry Atsma (49)

Barry Atsma heeft vier kinderen met twee verschillende vrouwen. Met zijn ex-vrouw Izaira kreeg hij dochters Zoë en Charlie. Daarna kreeg hij met zijn vriendin Noortje Herlaar dochters Bobbi en Sam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barry Atsma (@barry_atsma)

Chantal Janzen (42)

Chantal Janzen heeft twee kinderen met haar man Marco Geeratz en drie bonuskinderen. Ze kreeg zonen James en Bobby samen met Marco. Marco heeft nog twee dochters en een zoon uit een eerder huwelijk: Esmee, Isaa en Zion.

Douwe Bob (29)

De gezinssituatie van Douwe Bob is je vast niet ontgaan. Douwe Bob heeft twee kinderen met twee verschillende vrouwen. Een derde met weer een andere vrouw is op komst. Met Loes van Delft kreeg hij dochter Bobby Lou. Van zijn tweede dochter en haar moeder is verder niks bekend. Zijn ex-vriendin Anouk is momenteel bijna zes maanden zwanger.

Dries Roelvink (63)

Dries Roelvink heeft drie kinderen met twee verschillende vrouwen. Met zijn ex-vriendin Sanne Tosch kreeg hij dochter Peggy. Daarna kreeg hij met zijn ex-vrouw Luciënne Kenter zonen Dave en Donny.

Jan Smit (36)

Jan Smit heeft twee kinderen met zijn vrouw en een bonuskind. Met zijn vrouw Liza Plat kreeg hij dochter Emma en zoon Senn. Liza heeft nog een dochter uit een eerdere relatie, Fem.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

Katja Schuurman (46)

Katja Schuurman heeft twee kinderen met twee verschillende mannen. Met haar ex-man Thijs Römer kreeg ze dochter Sammie. Daarna kreeg ze met haar ex-man Freek van Noortwijk dochter Coco Loulou. Katja en Freek zijn helaas recentelijk uit elkaar gegaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Ronald de Boer (51)

Ronald de Boer is niet alleen opa van Rémi (dochter van Ronnie Flex en Demi de Boer). Zelf heeft hij ook een groot samengesteld gezin. Ronald de Boer heeft zes kinderen met twee verschillende vrouwen. Met zijn ex-vrouw Sharon kreeg hij dochters Demi, Brooke en Maxime. Daarna kreeg hij met zijn vriendin Zuse van Rozelaar dochters Fenna en Linde en zoon Boaz.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ronald1970 (@ronald_de_boer_)

Ronnie Flex (29)

Ronnie Flex heeft twee kinderen met twee verschillende vrouwen. Met dj WEF kreeg hij dochter Nori. Daarna kreeg hij met zijn vriendin Demi de Boer dochter Rémi. Dj WEF heeft vandaag bekend gemaakt dat ze vijf maanden zwanger is. Nori zal dus voor de tweede keer grote zus worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NORI (@ronnieflex)

Tijl Beckand (47)

Tijl Beckand heeft ook een samengesteld gezin. Hij kreeg vier kinderen met twee verschillende vrouwen. Met zijn ex-vrouw Nicolette kreeg hij dochters Bente en Fiene. Daarna kreeg hij met zijn vriendin Markell Helmann zoon Faas en dochter Dédée.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tijl Beckand (@tijl_beckand)

Wendy van Dijk (51)

Wendy van Dijk heeft twee kinderen met twee verschillende mannen en twee bonuskinderen. Met haar ex-vriend Xander de Buisonjé kreeg ze zoon Sem. Daarna kreeg ze met haar man Erland Galjaard dochter Lizzy. Erland heeft nog twee dochters uit een eerder huwelijk, Elena en Charlotte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

Lees ook:
Oh baby: deze BN’ers kregen een kind in 2021

Xavier Cabau (53, overleden in 2007)

De vader van Yolanthe Cabau-Van Kasbergen had maar liefst dertien kinderen met twee verschillende vrouwen. Hij kreeg dochters Nathalie, Deborah, Kalin, Rebecca, Yolanthe, Xelly, Marina, Ada, Lluna en zonen Xavi, Christian, Xavier Junior en Cochise.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Beeld: BrunoPress