Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OMG: Spice Girls houden nu audities!

OMG: Spice Girls houden nu audities!

OMG: Spice Girls houden nu audities!

Vroeger was het onze grootste droom om bij de Spice Girls te horen (of bij de Power Rangers natuurlijk, it’s morphing time!). Zelfs nu kennen we de liedjes en de danspasjes nog steeds uit ons hoofd, en dat gaat ons nu eindelijk van pas komen. Momenteel worden er namelijk audities gehouden om Victoria Beckham en Mel C te vervangen.

Het gerucht dat de Spice Girls een reünie houden, doet al een tijdje de ronde. Een moeilijk proces, want na Victoria Beckham heeft ook Mel C aangegeven niet mee te willen doen. De overige leden zijn echter vastberaden toch nog eens samen te komen en zijn dus nu op zoek naar een 2 nieuwe leden.

Audities

Toegegeven een reünie zonder Posh en Sporty Spice is niet hetzelfde, maar een kans om met je jeugdidolen op het podium te staan, laat je natuurlijk niet liggen. Life & Style schrijft nu dat de overige leden van de Spice Girls binnenkort audities houden om de twee dames te vervangen.

Geri Halliwell, Mel B en Emma Bunton zijn op dit moment al volop bezig met het opnemen van nieuwe nummers. Deze zouden later dit jaar nog vrijgegeven worden. Ze hebben hiervoor ook de hulp ingeschakeld van hun oude producer Eliot Kennedy, dus hopelijk wordt het een groot feest van herkenning voor de ouwe, trouwe schare fans.

Wij halen onze plateauschoenen alvast van de zolder..

spicegirls2

Lees ook:

 

Bron: Flair.be, Grazia UK, afbeeldingen: giphy