Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OMG! Scarlett Johansson opent een popcorn-winkel in Parijs!

OMG! Scarlett Johansson opent een popcorn-winkel in Parijs!

OMG! Scarlett Johansson opent een popcorn-winkel in Parijs!

De stad van de liefde én onze favoriete snack? Dat klinkt als een hemelse combinatie. En dat heeft ook Scarlett Johansson begrepen. De actrice opent dit weekend haar eigen popcorn-winkel in Parijs en vervult hiermee een jarenlange droom. Wij plannen alvast een tripje in onze agenda!

De winkel kreeg de toepasselijke naam Yummy Pop en zou gelegen zijn in de buurt van Le Marais. Zaterdag is er een feestelijke opening en niemand minder dan Scarlett Johansson zélf zal achter de toonbank staan om de lekkernijen te verkopen. Het concept is een idee van de actrice en haar Franse man Romain Dauriac. 

Wie dus dit weekend een citytrip naar Parijs had gepland, kan ook even langsgaan bij de popcorn-winkel. Al moet je wel openstaan voor nieuwe smaken, want de actrice biedt popcorn aan met onder andere truffel, parmezaan, zeezout, stroop en aardbeien.

In de persverklaring liet Scarlett weten dat het al jaren haar droom was om popcorn-winkel te openen. “It has been a dream of mine and my family for several years to bring our favourite American snack to our favourite European City! I am so excited to introduce Yummy Pop, a labour of love and Epicurean enthusiasm. My hope is for Yummy Pop to become a Parisian snacking staple and a symbol of friendship between my two most beloved cities, Paris and New York.”

De actrice liet ook weten dat als de Parijse winkel een groot succes blijkt te zijn, er ook in de rest van Europa popcorn-winkels zullen komen. Nederland misschien?

Lees ook: