Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OMG! Lize Korpershoek zocht naar een egel, maar vindt verstopte man in haar tuin

OMG! Lize Korpershoek zocht naar een egel, maar vindt verstopte man in haar tuin

OMG! Lize Korpershoek zocht naar een egel, maar vindt verstopte man in haar tuin

Het zal je maar gebeuren! Je bent ’s avonds rond 23.00 op zoek naar de egel die wel vaker in je tuin zit, maar treft een verstopte man in de bosjes. Het overkwam Lize Korpershoek gisteravond. Ze deelt het verhaal via haar Instagram en iedereen schrikt zich het rambam. 

Lize vindt man in tuin

Lize wilde even haar verhaal kwijt, maar omdat iedereen al sliep, deelde ze het met haar volgers via Instagram. Lize hoorde geritsel in haar tuin en dacht dat Eddy de egel terug was in haar tuin, dus ze ging op onderzoek uit. Ze filmde de bosjes in de hoop op wat exclusieve Eddy de egel-content, maar vond iets heel anders.

‘Ik schrik me de tering’

Ze heeft heel lang niets door, terwijl we op de filmpjes in haar story wel duidelijk zien dat er iets anders zit dan een egel. Haar kat heeft het inmiddels wel door en blijft rustig zitten kijken. Pas als ze de opname terugkijkt, ziet ze een hand! Een mens! OMG. En ze schrikt zich ‘de tering’, zo schrijft ze zelf. “Wie is daar, waarom zit jij hier?”, roept ze. Ze vervolgt: “What the fuck doe je hier, kun je alsjeblieft weggaan?”.  “Wat the fuck echt?”, zegt ze nog een keer.

Politie gebeld

In de stories zegt ze dat haar bovenbuurman ooit al eens iemand rond haar huis had zien lopen en aan de poort had zien rommelen. Ze voelt zich zelfs een beetje lullig, want: “Misschien woont ‘ie daar wel? Heeft ‘ie geen huis?'”. Ze vertelt dat ze met de politie heeft gebeld en dat die een rondje gaan rijden. Vervolgens gaat Lize, SLAPEN! “De deur zit op slot, de katten zijn binnen.”

Lees ook:
Lize Korpershoek herontdekt eigen seksleven: ‘Er zijn veel meer vormen van seksualiteit

Reacties op man in bosjes

Vanochtend geeft ze nog een update: ze gaat de bosjes snoeien, zodat het niet meer zo aantrekkelijk is om te wonen en stelen wordt lastiger om dat te doen, omdat het dan open ligt. De inbox van Lize zit vol mensen die zich ‘de tering’ zijn geschrokken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress