Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OMG! Kim Kardashian en Kanye West gaan kinderkleding ontwerpen

OMG! Kim Kardashian en Kanye West gaan kinderkleding ontwerpen

OMG! Kim Kardashian en Kanye West gaan kinderkleding ontwerpen

Kanye West en Kim Kardashian hebben blijkbaar nog veel tijd om handen, want het koppel gaat samen kinderkleding ontwerpen. De realityster maakt het nieuws gisterenavond bekend via Snapchat en kreeg daarbij de hulp van dochtertje North.

Kanye West neemt later deze maand deel aan de New York Fashion Week met zijn modelabel Yeezy, een schoenen-en kledinglijn in samenwerking met Adidas. Er is echter een grote kans dat dat niet het enige merk zal zijn dat Kanye zal promoten, want zijn vrouw Kim Kardashian maakte zopas bekend dat ze samen met haar hubby een collectie kindermode zal uitbrengen.

Familie affaire

Het nieuwe modelabel zal eigenlijk een soort van familieproject zijn, aangezien de ouders van Kim de zakelijke kant van het plaatje voor hun rekening nemen. De realityster en haar man zullen de kleding ontwerpen – lees: samen met een getalenteerd team van ontwerpers – en dochtertje North kreeg de eer om de kleuren en de stoffen uit te kiezen. Het 3-jarige meisje toonde gisterenavond in het snapchatfilmpje trots een jurkje en jasje dat ze ‘zelf’ ontworpen zou hebben. Sequins en fluo-kleuren zijn volgens hen dus dé trend voor 2017!

Follow @KimKardashianSnap for more

Een video die is geplaatst door Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimkardashiansnap) op

Follow @KimKardashianSnap for more

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimkardashiansnap) op

Lees ook: