Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OMG! Khloe Kardashian eet oogbol bij James Corden

OMG! Khloe Kardashian eet oogbol bij James Corden

OMG! Khloe Kardashian eet oogbol bij James Corden

James Corden ontvangt de grootste sterren in zijn bekende Carpool Karaoke, maar de presentator heeft nog andere populaire segmenten in zijn Late Late Show. Zo legt hij enkele celebs het vuur aan de schenen tijdens een spelletje ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts’, waarbij ze walgelijke dingen moeten proeven als ze niet durven te antwoorden op de vragen.

Slachtoffer van dienst was deze keer Khloe Kardashian. De 32-jarige Khloe kreeg onder meer kippenpoten, het speeksel van vogels en een duizendjarig oog voorgeschoteld, maar de oogbol van een vis was misschien wel de meest walgelijke delicatesse die er tussen zat. Gelukkig zijn de gasten van James Corden niet verplicht om de lekkernijen op te eten, maar dan moeten ze wel een antwoord geven op de meest gênante vragen ooit. En zoals jullie al kunnen raden, is een oogbol eten vaak de betere keuze van de twee.

O.J. Simpson

De eerste vraag die Khloe krijgt voorgeschoteld blijkt nog niet zo erg te zijn, want ze geeft na enige twijfel toch het antwoord op de vraag welk programma van haar familieleden op E Network ze het minst leuk vindt. Ze geeft zelfs toe dat er slechts 1 programma is van de 3 dat ze wel leuk vindt, niet zo’n moeilijke vraag dus. Bij de tweede vraag krijgt de realityster het toch wat warm bij de vraag of ze denkt dat O.J. Simpson het gedaan heeft. Haar vader Robert Kardashian was namelijk een van de advocaten van O.J. toen hij beschuldigd werd van moord. Khloe besluit uiteindelijk om de vraag aan zich voorbij te laten gaan en kiest voor het opeten van het vissenoog.

Lees ook: