Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OMG! Is Adele in het geheim getrouwd?

OMG! Is Adele in het geheim getrouwd?

OMG! Is Adele in het geheim getrouwd?

Er gingen al een tijdje hardnekkige geruchten dat Adele en haar vriend Simon Konecki verloofd zijn en van plan waren om met Kerst te gaan trouwen, maar nu lijkt het er op dat ze het ook echt gedaan hebben! Adele is namelijk gesignaleerd met een ring om haar vinger die verdacht veel op een trouwring lijkt! OMG!

De Daily Mail laat weten dat de 28-jarige Adele onlangs in Los Angeles gespot werd met een eenvoudige gouden ring om haar linker wijsvinger. Vooreen droeg ze aan die vinger een meer opvallende combinatie van twee ringen met diamanten, maar nu zijn die dus vervangen door iets wat heel erg lijkt op een trouwring. Bekijk de foto’s van haar nieuwe ring hier.

Adele en de 42-jarige Simon Konecki zijn al ruim vijf jaar bij elkaar. Samen hebben ze een zoontje van vier met de naam Angelo. Simon heeft ook al een dochter uit een eerdere relatie, zij is negen.

Adele with Simon Konecki backstage at The Pyramid Stage at the Glastonbury Festival, at Worthy Farm in Somerset. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Saturday June 27, 2015. Photo credit should read: Yui Mok/PA Wire

Lees ook:

OMG: Adele eindigde haar tournee met een babyaankondiging

WOW: Adele en Miranda Kerr praten openhartig over hun depressies

CUTE: Adeles vriend verrast haar met handgeschreven confettibriefjes

Bron: grazia.nl / dailymail.co.uk