Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OMG! Ed Westwick is té schattig tijdens zijn auditie voor Chuck Bass in Gossip Girl

OMG! Ed Westwick is té schattig tijdens zijn auditie voor Chuck Bass in Gossip Girl

OMG! Ed Westwick is té schattig tijdens zijn auditie voor Chuck Bass in Gossip Girl

Het is ondertussen al 9 jaar geleden dat de eerste aflevering van Gossip Girl werd uitgezonden, en dan is het al eens leuk om terug te kijken naar hoe het allemaal begonnen is. Want hoewel wij ons geen andere Chuck Bass en Serena van der Woodsen kunnen voorstellen, hebben acteurs Ed Westwick en Blake Lively wel degelijk auditie moeten doen voor de rol. En dat ziet er ongelofelijk schattig uit.

Een tijdje geleden toonden we jullie nog de auditievideo van Blake Lively en nu is het de beurt aan Ed Westwick. De woorden ‘I love you’ zullen nooit zo goed klinken als wanneer ze uit de mond van Chuck Bass komen en een tripje naar New York is niet volledig zonder een bezoek aan de ‘Empire State Building‘ om te kijken of hij er niet toevallig op ons zou staan te wachten. En nu is er dus een filmpje waarin we kunnen zien – alsof we het nog niet wisten – waarom Ed Westwick dé perfecte kandidaat was voor de rol.

Accent

Geloof het of niet, acteur Ed Westwick is eigenlijk afkomstig uit Londen. Dit betekent dat de acteur in het echte leven een Brits accent heeft, maar voor zijn rol als Chuck Bass moest hij dit achterwege laten. In het filmpje is te zien dat Ed beide accenten gebruikt tijdens zijn auditie, maar uiteindelijk is Chuck Bass dan toch een Amerikaan geworden. Eerlijk gezegd, wij vinden zijn Britse accent véél sexyer. Wat vinden jullie?

Lees ook: