Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OMG: Carrie Bradshaw draagt tweedehandskleding in nieuwe serie

OMG: Carrie Bradshaw draagt tweedehandskleding in nieuwe serie

OMG: Carrie Bradshaw draagt tweedehandskleding in nieuwe serie

Natuurlijk is het officieel Carrie Bradshaw niet, maar de actrice die gedurende 6 jaar in de rol van Carrie is gekropen. Sarah Jessica Parker vertelde enkele dagen geleden tijdens haar promotietour dat haar nieuwe serie ‘Divorce’ het compleet tegengestelde zal zijn van ‘Sex and the City’.

Zo kruipt ze in de huid van Frances, een huisvrouw met 2 kinderen die na een 10-jarig huwelijk realiseert dat ze haar leven grondig onder handen moet nemen. De 51-jarige actrice werd onmiddellijk aangetrokken tot de rol, waarbij ze naar eigen zeggen geïntrigeerd was door het verhaal van het hoofdpersonage. ‘Francis is haar eigen persoon, ik vind het geweldig dat ze zo verschillend is van Carrie,’ zegt Parker over haar nieuwe project. ‘Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in huwelijksverhalen, dat is ook hoe deze nieuwe serie tot stand is gekomen.’

De enige gelijkenis met ‘Sex and the City’ is dat ook in de nieuwe serie ‘Divorce’ mode een grote rol zal spelen. In tegenstelling tot Chanel-tassen en Manolo Blahnik-schoenen zal Sarah Jessica Parker zich dit keer hullen in tweedehandskleding uit vintage winkels of kringloopwinkels. ‘Frances heeft een hele speciale stijl als het aankomt op kleding, maar dit zal gedurende het eerste seizoen verder uitgewerkt worden,’ vertelt de actrice.

Lees ook: