Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Stralende Olcay Gulsen viert 40e verjaardag in Frankrijk, in het zonnetje gezet door geliefde Ruud

Stralende Olcay Gulsen viert 40e verjaardag in Frankrijk, in het zonnetje gezet door geliefde Ruud

Stralende Olcay Gulsen viert 40e verjaardag in Frankrijk, in het zonnetje gezet door geliefde Ruud

Voor veel vrouwen is de veertig ‘aantikken’ best een dingetje, maar Olcay Gulsen lijkt haar nieuwe leeftijd vol positiviteit te omarmen. Maandag blaast de presentatrice en zakenvrouw veertig kaarsjes uit, iets wat ze afgelopen weekend al uitgebreid vierde op een zonnige prachtlocatie in Frankrijk. Uiteraard staat ook grote liefde Ruud stil bij deze mijlpaal voor zijn knappe vriendin.

Feesten in Frankrijk

“Er is één jarig”, schrijft Ruud op Instagram bij een lieve foto van hem en Olcay. De twee vieren momenteel vakantie in Antibes en Cannes, in Zuid-Frankrijk. In Instagram Stories is te zien dat er onder meer een birthday lunch plaatsvond en een feestelijk diner met behoorlijk wat vrienden en familie, onder wie René Froger en de zussen van Olcay.

Verrassing vol liefde

Olcay is door Ruud tevens verrast met een hilarische (en ietwat ongemakkelijke) verjaardagsvideo waar de liefde van afspat. Hij maakte dit speciale cadeau met behulp van al Olcay’s dierbaren. “Lieve Olcay, veertig. Wow. Happy birthday. Wat boffen wij met jou”, valt er aan het einde te lezen ‘geschreven’ in verf. In de video is ook te zien dat radioman Ruud, die ook succesvol kunstenaar is, keihard werkt aan een kunstwerk speciaal voor Olcay’s verjaardag. Bij de beelden schrijft Olcay (die eigenlijk niet van verrassingen houdt): “The Big 40. Wat voel ik me compleet met de liefste familie, vrienden en Ruud”.

Veertig een ding?

Bij een eerdere foto van Olcay in haar feestoutfit – een knalgeel kort jurkje waarmee ze zo weer tien jaar van die veertig afsnoept (al heeft ze natuurlijk wel ‘flink’ aan zich laten sleutelen ?) – laat de jarige weten dat haar nieuw behaalde leeftijd haar weinig doet. “Hey, veertig voelt helemaal prima.” Ondertussen stromen de felicitaties massaal binnen onder alle posts. Naast lieve berichten van Estelle Cruiff, de Frogers, Nicolette Kluijver, Kim Kötter, Britt Dekker en Rossana Kluivert, wordt er ook gestrooid met complimenten over wat een “leuk stel” Olcay en Ruud vormen.

Lees ook
Romantische balkonscène: Olcay en Ruud delen eerste samenwoonfoto vanuit gezamenlijke stulpje

Dolgelukkig

Ruud en Olcay wonen sinds afgelopen voorjaar samen en zijn – na een ingewikkelde start van hun relatie die bíjna voorgoed strandde – dolgelukkig met elkaar. Een huwelijk is al eens ter sprake gekomen en er wordt zelfs nagedacht over gezinsuitbreiding. Eén ding is zeker: het duo geniet van volle teugen van elk moment samen en dat is heerlijk om te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Er is er één jarig ❤️ @olcay @olcaygulsenbeauty

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The Big 40 ❤️ wat voel ik me compleet met de liefste familie,vrienden en @ruuddewild

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hey ?? 40 voelt helemaal prima ??? #birthdaybash

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders