Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Olcay Gulsen geeft steun aan Jaimie Vaes: ‘Als je me nodig hebt, sta ik voor je klaar’

Olcay Gulsen geeft steun aan Jaimie Vaes: ‘Als je me nodig hebt, sta ik voor je klaar’

Olcay Gulsen geeft steun aan Jaimie Vaes: ‘Als je me nodig hebt, sta ik voor je klaar’

Olcay Gulsen (41) en Jaimie Vaes (32) hebben regelmatig contact met elkaar. In februari zijn de beelden van de mishandeling door Lil Kleine (27) de wereld in gebracht. Ook hierna bleven Olcay en Jaimie in contact. Nu laat Olcay weten dat ze er voor Jaimie is.

Heftige relatie

In een interview met Grazia vertelt Olcay dat ze het heftig vindt wat Jaimie heeft meegemaakt in haar relatie en dat ze daarbij ook “heel Nederland over haar heen kreeg”. De presentatrice werkt nu aan een nieuwe serie Fatale Liefde, hierbij verdiept ze zich in de wereld van partnergeweld. Olcay gaat liever een andere kant op dan “ongevraagde adviezen” geven en daardoor de beschadiging van het slachtoffer verergeren.

“Ik heb haar regelmatig gesproken en gezegd dat als ze me nodig heeft ik voor haar klaarsta. In plaats van goedbedoelde adviezen te geven, kun je beter tegen iemand zeggen: ‘Wat er ook gebeurt, ik ben er voor jou.’ Zonder te oordelen over de situatie”, aldus Olcay.

Pijnlijk geroddel

“Pijnlijk”, dat is wat Olcay vindt over het geroddel waarom een slachtoffer wel of niet bij haar gewelddadige partner blijft. “Allesbehalve slim” is het om te doen. “Het zal wel voor het geld zijn, roepen ze dan. Maar je weet helemaal niks over de situatie, en eigenlijk doet het er ook niet toe, ben er gewoon voor die persoon.”

Aangifte tegen Lil Kleine

Jaimie heeft tijdens een interview van Khalid & Sophie aangegeven dat ze aangifte heeft gedaan tegen Lil Kleine. De situatie is pijnlijk, maar ze vindt het oké dat de beelden zijn rondgegaan. “Als het niet zo expliciet naar buiten was gekomen, had ik hier niet gezeten en nog in deze situatie gezeten. Dat was niet gezond geweest. Ik denk dat het nodig was om uit deze situatie te komen. Er is geen weg terug. Dat had ik nodig, want ik ging altijd weer terug”, vertelt Jaimie.

Over de avond van het incident zegt Jaimie dat het er “een was zoals zovele”. “Onderweg ontstond een woordenwisseling en die escaleerde volledig.”

Lees ook
Jaimie Vaes doet exclusief haar verhaal: ‘Zonder advocaat had Jorik Lío en mij op straat gezet’

Geen juiste begeleiding

Jaimie heeft een punt gezet achter de samenwerking met haar management nadat er een incident had plaatsgevonden op Ibiza. Ze geeft aan dat NAMAM haar geen juiste begeleiding heeft gegeven na het incident en dat ze andere dingen waarschijnlijk belangrijker vonden. Hiermee doelt ze op het redden van de carrière van Lil Kleine, die ook tot dat management behoort.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress