Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Romantische balkonscène: Olcay en Ruud delen eerste samenwoonfoto vanuit gezamenlijke stulpje

Romantische balkonscène: Olcay en Ruud delen eerste samenwoonfoto vanuit gezamenlijke stulpje

Romantische balkonscène: Olcay en Ruud delen eerste samenwoonfoto vanuit gezamenlijke stulpje

Nu Ruud de Wild (50) is ingetrokken bij zijn geliefde Olcay Gulsen (39), hoeven de twee het geen moment meer zonder elkaar te doen. Maandag vierden de twee samen Koningsdag, uiteraard in hun eigen stulpje. En dat resulteerde in een stralend kiekje van het stel.

Olcay en Ruud

Net als de rest van Nederland vierden Olcay en Ruud voor het eerst Koningsdag binnenshuis, waarvan de presentatrice gelukzalig een foto deelt op Instagram. “Fijne eerste Samen-Woningsdag”, schrijft ze er gekscherend bij. Ook geeft ze haar volgers een mooie boodschap mee: “Hoop dat iedereen ondanks alles toch een beetje aan het genieten is.”

Leuk koppel

Fans van Olcay wensen het stel alle geluk van de wereld. “Nou… daar straalt het geluk toch vanaf! Mooi om te zien”, reageert een volger. Een ander vult aan: “Wat zijn jullie toch leuk samen.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Tijdelijke breuk Olcay en Ruud

Hoewel Olcay en Ruud momenteel hun geluk niet op kunnen, waren de twee afgelopen jaar een tijdje uit elkaar. Na een relatie van vier maanden maakte het koppel in juni bekend er een punt achter te hebben gezet. Over die breuk heeft Olcay meerdere keren een boekje opengedaan. “Ruud en ik waren samen op vakantie in Kroatië toen ik te horen kreeg dat mijn eerste grote liefde was overleden, James Harris”, vertelde ze eerder. “Dat is de grootste reality check uit mijn leven geweest. Ik moet nu eerst mijn eigen gedachten op een rijtje zien te krijgen.”

Rustig aan

Die relatiebreuk bleek tijdelijk te zijn; in september liet Olcay weten weer aan het daten te zijn met Ruud. Daarbij benadrukte ze wel dat ze het rustig aan zouden doen: “We overhaasten niks.”

Trouwen de volgende stap?

Toch hintte het stel afgelopen december al op een mogelijke bruiloft. Toen het onderwerp ‘trouwen’ werd aangesneden, gaf Olcay een opmerkelijk antwoord. “Ruud is al drie keer verloofd geweest, ik ben al drie keer verloofd geweest. Misschien is in dit geval wel vier keer is scheepsrecht.” Haar geliefde vult aan: “Ik wil het wel.”

Lees ook
Lekker ongemakkelijk: Olcay en Ruud voor blok gezet met vragen over gezinsuitbreiding

Kinderwens

Ook is er al meerdere keren gevraagd naar de kinderwens van Olcay en Ruud. “Ruud heeft drie kinderen, drie hele leuke kinderen en die logeren ook hier. Ze hebben genoeg kamers en iedereen is welkom, maar we hebben het niet gehad over eigen kinderen. Die vraag wordt ons wel vaker gesteld, maar daar hebben we het nog niet echt over gehad”, zei de presentatrice er onlangs over. In een eerder interview zei Olcay er wat anders over: “Er zit nu iemand op de bank naast me heel hard te lachen. Dat lijkt me een duidelijk antwoord op die vraag.” Uit eerdere relaties heeft Ruud drie kinderen: dochter Toy (17), zoon Johnny (11) en dochter Teddy (8).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

U & Me ❤️ @ruuddewild

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

En hoe was jullie eerste week januari? Throwback Thursday. Deze foto is ergens begin 2020 genomen

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders, Instagram