Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Olcay en Ruud klaar voor volgende stap in relatie: ‘Ik vind het echt leuk’

Olcay en Ruud klaar voor volgende stap in relatie: ‘Ik vind het echt leuk’

Olcay en Ruud klaar voor volgende stap in relatie: ‘Ik vind het echt leuk’

Ondanks een korte break zijn Olcay Gulsen (39) en Ruud de Wild (50) stapelgek op elkaar. In september bevestigde het stel weer aan het daten te zijn en blijken nu echt niet meer zonder elkaar te kunnen. De twee zijn dan ook klaar voor meer: ze gaan samenwonen.

Olcay en Ruud gaan samenwonen

Ruud en Olcay zetten een volgende stap in hun relatie. De twee gaan namelijk samenwonen, zo werd duidelijk uit beelden die Olcay maakte voor haar Instagram Stories. In de video is te zien dat Ruud gaten in een muur aan het plamuren is. Olcay staat erbij en vraagt hem waarom. “Ga je misschien verhuizen?”, zo lokt ze uit. Ruud geeft daarna aan dat hij inderdaad gaat verhuizen omdat hij gaat samenwonen. De dj van NPO Radio 2 heeft er ontzettend veel zin in, zegt hij. “Ik vind het echt leuk.”

Tijdelijke breuk Olcay en Ruud

Na een relatie van vier maanden maakten Olcay en Ruud in juni bekend er een punt achter te hebben gezet. Over de breuk heeft Olcay meerdere keren een boekje opengedaan. “Ruud en ik waren samen op vakantie in Kroatië toen ik te horen kreeg dat mijn eerste grote liefde was overleden, James Harris”, vertelde ze eerder. “Dat is de grootste reality check uit mijn leven geweest. Ik moet nu eerst mijn eigen gedachten op een rijtje zien te krijgen.”

Rustig aan

Die relatiebreuk bleek tijdelijk te zijn; in september liet Olcay weten weer aan het daten te zijn met Ruud. Daarbij benadrukte ze wel dat ze het rustig aan zouden doen: “We overhaasten niks.”

Lees ook
Stappen Olcay en Ruud in het huwelijksbootje?

Trouwen de volgende stap?

Toch hintte het stel afgelopen december al op een mogelijke bruiloft. Toen het onderwerp ‘trouwen’ werd aangesneden, gaf Olcay een opmerkelijk antwoord. “Ruud is al drie keer verloofd geweest, ik ben al drie keer verloofd geweest. Misschien is in dit geval wel vier keer is scheepsrecht.” Haar geliefde vult aan: “Ik wil het wel.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

U & Me ❤️ @ruuddewild

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Edwin Smulders, Instagram