Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Olcay Gulsen over overspel in relatie met Ruud de Wild

Olcay Gulsen over overspel in relatie met Ruud de Wild

Olcay Gulsen over overspel in relatie met Ruud de Wild

Voor de meesten is vreemdgaan verboden terrein in de liefde, maar een enkeling denkt daar anders over. Zo ook Olcay Gulsen (41). De modeontwerpster vertelt in een interview met De Telegraaf, dat ze Ruud (52) niet meteen de deur zou wijzen als hij vreemd zou gaan. In eerdere relaties dacht ze hier wel anders over. 

Vreemdgaan

Hoewel Olcay vreemdgaan natuurlijk niet aanmoedigt, zou ze toch in gesprek gaan met Ruud, wanneer hij een slippertje maakt: “Ik zit er natuurlijk niet op te wachten dat Ruud het op een dag doet. Maar is dat wel het geval, dan denk ik dat erover te praten valt”.

“Geen aanleiding om er direct een punt achter te zetten”

“Vroeger was dat, in beide gevallen, voor mij een reden om het direct uit te maken en soms kwamen we ook snel weer bij elkaar. Tegenwoordig zou het niet per se een aanleiding hoeven te zijn om er direct een punt achter te zetten”, aldus Gulsen. In het verleden is de brunette onder andere een keer bedrogen door ex Edgar Davids, maar de relatie met Ruud zit tot nu toe wel snor.

Moeilijke periode

De twee gingen onlangs door een moeilijke periode, nadat de dj werd gediagnostiseerd met kanker. Na een operatie van vijfenhalf uur, gaat het inmiddels een stuk beter met Ruud. Hij maakte bekend op Instagram dat de kanker verdwenen is uit zijn lichaam. Toch vindt hij het ook nog erg spannend: “Ik vind het nog wel heel eng, maar ik ben ook heel blij”, liet de Wild weten.

Lees ook:
Yolanthe is klaar voor nieuwe liefde: ‘Ik zou heel graag nog meer kinderen willen’

Geen kinderen voor Olcay

In hetzelfde interview met De Telegraaf vertelt Gulsen dat ze waarschijnlijk geen kinderen zal krijgen. Ze liep lang rond met de vraag of ze moeder wilde worden en hoeveel kinderen ze dan zou willen, maar inmiddels is dit geen issue meer. Ze heeft zich er bij neergelegd dat het waarschijnlijk toch niet gaat gebeuren: “Ik denk niet dat ik nog moeder ga worden. Zeker nu ik een relatie heb met een man die er al drie heeft”.

Op bezoek in Amsterdam

Het nageslacht van de dj zorgt al voor een hoop gezelligheid in huize Gulsen en de Wild, want iedere twee weken komen de kids op bezoek in hun woning in Amsterdam. “Ik ga dan heel losjes met hen om. Mij bemoeien met de opvoeding is namelijk niet mijn taak. Ik geniet ontzettend van de dagen dat ze er zijn, maar net zo goed van de vrijheden die ik daarnaast voor mezelf heb.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Een welverdiende vakantie

Na een jaar hard werken is het stel nu op familievakantie met de kids van Ruud en twee zussen van Olcay. Zo deelt de modeontwerpster een aantal zomerse kiekjes op Instagram en ook in haar story’s kunnen we meegenieten. Vorig weekend gaf haar jongste zus, Venus, het ja-woord aan haar grote liefde .

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress