Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Olcay Gulsen is helemaal klaar met vragen over kinderwens: ‘Laat ons met rust’

Olcay Gulsen is helemaal klaar met vragen over kinderwens: ‘Laat ons met rust’

Olcay Gulsen is helemaal klaar met vragen over kinderwens: ‘Laat ons met rust’

Olcay Gulsen is al een paar jaar gelukkig met radio-dj Ruud de Wild. De twee krijgen vaak de vraag of ze willen trouwen en of ze een kinderwens hebben en daar is Olcay helemaal klaar mee. 

De twee gingen door een zware tijd toen bleek dat Ruud darmkanker had. De band tussen hen is nu sterker dan ooit. Maar hun liefde bezegelen met een huwelijk en een baby, dat willen ze niet.

Geen trouwplannen

Olcay en Ruud hebben geen trouwplannen, want ze vinden dat geen toegevoegde waarde hebben. Ruud is wel eerder getrouwd geweest. De radio-dj trouwde met Tatum Dagelet, met wie hij dochter Toy heeft. Later trouwde hij met Aafke Burggraaff, met wie hij zoon Johnny en dochter Teddy kreeg.

Olcay kan verder prima overweg met de drie kinderen van Ruud, maar ze wil niet hun stiefmoeder zijn. “Nee, ze hebben hun eigen vader en moeder”, vertelt ze aan Grazia. “Ik ben op geen enkele manier een moeder, voor niemand. Ik wil me ook helemaal niet met dat soort dingen bemoeien”, voegt ze toe.

Wel kunnen de kinderen altijd bij haar aankloppen voor hulp of advies. “Omdat ik zelf nooit de behoefte heb gehad om kinderen te krijgen, trek ik ook wel mijn grens.” Ze vindt het leuk om tijd door te brengen met Ruuds kinderen, maar ze hoeft niet met ze naar een pretpark.

Lees ook
Mascha Feoktistova vraagt aandacht voor de ongewenste vraag ‘Ben je zwanger?’

Geen kinderwens

Olcay wil zelf géén eigen kinderen. De presentatrice vindt het heel irritant dat mensen maar blijven vragen hoe het met haar kinderwens is. “Mensen zeggen dingen als: Nu kan het nog. Ze hebben zoiets van: het zou leuk zijn als jij en Ruud nog een baby krijgen. Maar ik wil dat helemaal niet. Ruud is 53, ik ben 42, laat ons met rust!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress