Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ohla! Gaat Tim Douwsma zijn Jessie ten huwelijk vragen?

Ohla! Gaat Tim Douwsma zijn Jessie ten huwelijk vragen?

Ohla! Gaat Tim Douwsma zijn Jessie ten huwelijk vragen?

Enkele dagen geleden vertelde Jessie Jazz Vuijk in een openhartig interview met Beau monde nog over haar relatie met Tim Douwsma en hoe dolverliefd ze is op hem. Blijkbaar is de liefde van de zanger even groot, want hij vertelde zopas aan Privé dat hij al een huwelijksaanzoek in gedachten heeft.

De liefde tussen Tim Douwsma en Jessie Jazz Vuijk spat er gewoon vanaf. De 22-jarige ex-Miss Nederland vertelde enkele dagen geleden nog over haar liefde voor de zanger en nu komt ook Tim met een heleboel lovende woorden. “We zijn zo gelukkig. Jessie is mijn droomvrouw,” klinkt het en de titel ‘vrouw’ mag je binnenkort wel heel letterlijk nemen, want de zanger denkt blijkbaar al aan een huwelijksaanzoek.

Eigen stekje

Voor dat Tim echter op een knie zal gaan voor Jessie, moet hij eerst nog een andere stap met haar nemen. “We wonen nog niet eens samen”, zei de zanger. “Maar dat is wel onze volgende stap: samenwonen.” En als de twee tortelduifjes een eigen stekje gevonden hebben, zal het niet lang meer duren voor Tim een ring rond haar vinger zal schuiven“Daarna ga ik wel eens denken hoe ik Jessie ga verrassen met een aanzoek, want dat zij ooit mijn bruid gaat worden… weet ik wel zeker.”

Schattig!

Lover and best friend 💛@timdouwsma #beautifulsunsets #unconditionallove

Een foto die is geplaatst door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op

Lees ook: