Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OH NO: Drake en Rihanna zijn uit elkaar

OH NO: Drake en Rihanna zijn uit elkaar

OH NO: Drake en Rihanna zijn uit elkaar

Na Brad en Angelina heeft er nog een beroemd koppel een punt gezet achter hun relatie. Zo zijn Drake en Rihanna niet meer samen. De twee hadden een hevige zomerromance, maar nu gaan ze elk hun eigen weg.

In juli maakten Drake en Rihanna hun relatie bekend. Ze ging samen uit, stonden samen op het podium én ze zouden zelfs samen een tattoo hebben gezet. Klap op de vuurpijl was zonder twijfel de MTV VMA’s, waar Drake Rihanne publiekelijk de liefde verklaarde.

Hoe groots en meeslepend het ook mocht lijken, het was uiteindelijk toch niet genoeg. Vandaag werd bekend dat het stel uit elkaar is. ‘Rihanna en Drake hebben nu ook dates met anderen. Ze houden nog van elkaar, maar hun drukke schema’s waren een groot probleem voor hun relatie’, aldus een insider tegen E! News.
Drake lijkt in ieder geval alvast afleiding te hebben gevonden. Hij werd namelijk gespot met een andere vrouw. Volgens een bron spreken de twee al een tijdje met elkaar af. Natuurlijk is er vaak meer aan de hand en dat is in het geval van Drake en Riri niet anders. De ex-lief van India (de nieuwe vlam van Drake) zou haar bedrogen hebben met Rihanna. De kans zit er dus dik in dat de twee alleen afspreken om de zangeres te pesten. Bovendien lijkt het te werken, want Rihanna heeft een foto op Instagram gezet met volgend onderschrift:

#🏆

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Lees ook: