Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OH LA LA: Ook James Franco uit de kleren voor Hillary Clinton

OH LA LA: Ook James Franco uit de kleren voor Hillary Clinton

OH LA LA: Ook James Franco uit de kleren voor Hillary Clinton

De presidentsverkiezingen komen steeds dichter bij en enkele sterren steken dus nog een tandje bij om de Amerikaanse bevolking te overhalen om voor Hillary Clinton te stemmen. Nadat Katy Perry en Madonna uit de kleren gingen en Madonna haar mannelijke fans orale seks beloofde als ze voor Hillary stemden, is nu ook James Franco op de naakt-trein gesprongen. De acteur poseert in zijn nieuwste filmpje met enkel een handdoek om het middel terwijl hij Hillary aanprijst bij de bevolking. Oh la la!

Hij mag dan misschien niet helemaal naakt verschijnen, elke blik op de blote borstkas van James Franco maakt onze dag dat tikkeltje beter. De acteur maakte in augustus al bekend achter Hillary te staan, maar dit keer gaat hij nog een stapje verder in die steunbekentenis.

Het filmpje is een parodie op de reclamespot ‘The Most Interesting Man In The World’ van het biermerk Dos Equis. In de video noemt de acteur Hillary Clinton ‘de meest interessante vrouw op aarde’ en grapt hij dat het Star Wars-figuurtje Yoda veel van haar geleerd heeft. Op het einde verschijnt hij met enkel een handdoek om het middel en zegt hij dat hij normaal geen kandidaten aanbeveelt, maar als hij het toch doet, ze héél bijzonder zijn.

Lees ook: