Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: mugshot hottie Jeremy Meeks start modellencarrière

Zien: mugshot hottie Jeremy Meeks start modellencarrière

Zien: mugshot hottie Jeremy Meeks start modellencarrière

Toen Jeremy Meeks nog in de gevangenis zat, ging zijn mugshot foto viraal over het internet. Iedereen heeft vast al in zijn hemelsblauwe ogen gekeken, toch? De hype was waarschijnlijk voor hem totaal onverwacht, maar zeker niet ongewenst, zo liet hij blijken. Hij kwam in maart 2016 vrij, maar toch bleef het even stil rond de sexy gangster. Tot nu! 

Op Instagram lanceert de hottie zijn modellencarrière met enkele foto’s. Met een manager in de arm is hij duidelijk klaar voor een nieuw leven. Hij start voorzichtig met twee foto’s, al doet een gespierd bovenlijf uiteraard the trick.

Waarom zat deze knapperd eigenlijk in de gevangenis? Hij kreeg een celstraf van twee jaar voor bendevorming en verboden wapenbezit tijdens zijn voorwaardelijke vrijlating. Desondanks kreeg hij contractvoorstellen van over de hele wereld voor een modellencarrière en zou er zelfs interesse zijn in een reality soap.

View this post on Instagram

#warriors #dubnation #hometeam

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Dus, sluiten jullie je aan bij de honderden reacties onder de foto van de bad boy en zie je in hem ook het ideale vaderfiguur in een goddelijk lichaam? Of ga je toch liever voor het ‘ideale schoonzoon’ type?

Lees ook: