Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oh baby: deze BN’ers kregen een kind in 2021

Oh baby: deze BN’ers kregen een kind in 2021

Oh baby: deze BN’ers kregen een kind in 2021

Veel BN’ers hebben niet stilgezeten tijdens de lockdowns, om het zo maar even te zeggen. Er zijn namelijk heel wat BN’er-baby’s geboren het afgelopen jaar. Lees mee met onderstaand mega-overzicht: deze BN’ers kregen een kind in 2021.

Noortje Herlaar (36) – dochter Sam

Op 25 januari 2021 beviel Noortje Herlaar van haar tweede dochter Sam. Samen met Barry Atsma (49) heeft ze nog een dochter, Barry heeft uit een eerdere relatie nog twee dochters. “Afgelopen maandag, in de stille uurtjes van de vroege ochtend, is ons prachtige, kleine meisje 🌟Sam🌟geboren . Samen met haar drie grote zussen genieten we eindeloos van haar zachte kreetjes en zoekende oogjes. We zijn helemaal in de wolken en ongelooflijk dankbaar. Wat een wonder weer🙏🏻❤️. En wat ben ik ongelooflijk trots op mijn lief Noortje Herlaar. Wat een kracht en wat een eindeloze liefde 🧡”, schreef Barry Atsma bij de eerste foto van zijn kersverse gezin op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barry Atsma (@barry_atsma)

Amber Brantsen (32) – dochter Taylor

Op 3 februari 2021 beviel nieuwslezer Amber Brantsen van dochter Taylor. “Met grote trots willen Rachid en ik je dolgraag voorstellen aan onze dochter Taylor. Ze werd geboren in de vroege uurtjes van 3 februari. Taylor heeft papa en mama nu al om haar kleine vingertje gewonden met haar schattigheid”, schreef Amber bij de eerste foto van Taylor op Twitter.

Jennifer Hoffman (41) – zoon Cooper

Op 5 februari 2021 beviel actrice Jennifer Hofman van haar eerste kind, zoon Cooper. “Terwijl iedereen in de ban is van de sneeuw en het Nederlandse winterweer, zijn wij al vanaf 5 Feb 00:22 uur volledig in de ban van onze zoon Cooper ✨ We zijn zo vreselijk verliefd. Hij is de knapste baby die ik ooit heb gezien en hij ruikt het allerlekkerste van de hele wereld. Voor altijd. 💙 En ik heb het geluk gehad om thuis te kunnen. Met een geweldig team die ik tot in de eeuwigheid dankbaar ben voor de, soms dappere, keuzes die ze gemaakt hebben. Ze hebben mij gezien en naar onze zoon geluisterd. Meer had ik niet kunnen wensen 🙏🏻💫”, schreef Jennifer bij een foto van haar en haar vriend op Instagram.

Yuki Kempees (35) – dochter Jagger

Op 7 februari 2021 werd frontman van Kris Kross Amsterdam Yuki Kempees voor de eerste keer vader van dochter Jagger. “She’s here! 💜 Mijn grote twee liefdes in mijn leven… Het waren een extreme paar dagen, maar eindelijk zijn we thuis en kan ik zeggen: Welkom Jagger Kempees. Geboren op 7 februari 2021”, schreef Yuki bij de eerste foto’s van het kersverse gezin op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door YUKI. (@yuki.indy)

Kraantje Pappie (35) – dochter Maeve

Op 10 februari 2021 werd rapper Kraantje Pappie voor de eerste keer vader van dochter Maeve. “Maeve Celine van der Zouwen 10 / 02 / 2021 Alleen was ik oke, samen waren we beter, met jou zijn we compleet. Saar, je bent de allerbeste. Ik heb jullie voor het leven”, schrijft Kraantje Pappie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @kraantjepappie

Kim Kötter (39) – zoon Ted

Op 23 februari 2021 beviel presentatrice Kim Kötter van haar derde zoon Ted, met zanger Jaap Reesema (37). “Eindelijk is hij daar! Op 23 februari om 22.06u is onze jongste zoon geboren. (53cm en 3848gram) Onze droom is uitgekomen. 3 gezonde zoons. Muck en Youp zijn de meest trotse broers op aarde. Een wonder! En dat is direct de betekenis van zijn naam. (Officieel godsgeschenk)”, schreef Kim bij de eerste foto van Ted op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter)

Tommie Christiaan (35) – zoon Bodi Lío Max

Op 29 maart 2021 werd zanger en acteur Tommie Christiaan voor de tweede keer vader van zoon Bodi Lío Max. Hij heeft al een dochter uit een eerdere relatie. “Wij zijn een gezin! Gisterochtend op 29 maart is onze prachtige zoon Bodi in mijn armen ter wereld gekomen. Thuis, in bad, in een fijne rustige kamer met kaarsjes en met het juiste team om ons heen. Het was magisch en intens mooi. Iets waar we alleen maar van hadden durven dromen. Ik ben apetrots op mijn prachtige liefde Jamie, die op zo’n prachtige, sterke manier onze zoon op de wereld heeft gezet. Het was een droom die uit is gekomen en die onze verwachtingen compleet heeft overtroffen. Welkom op de wereld Bodi Lío Max ♥”, liet Tommie weten op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tommie Christiaan (@tommiechris)

Epke Zonderland (35) – zoon Bert

Op 1 april 2021 werd turner Epke Zonderland voor de tweede keer vader van zoon Bert. “Dankbaar en blij zijn wij met de geboorte van onze zoon en broertje Jan ❤ 1-04-2021. We genieten volop van ons mooie kereltje”, schreef Epke bij de eerste foto van het kersverse gezin op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Epke Zonderland (@epkez)

Sarah Chronis (35) – zoon Novi Iason Aeneas

Op 22 april 2021 beviel actrice Sarah Chronis van haar eerste kind, zoon Novi Iason Aeneas. “Op 22 april is ons wondertje geboren. Vernoemd naar mijn lieve broer en neefje en vinden hun roots in mijn Griekse achtergrond. We zijn totaal verliefd en lopen over van trots. Alle clichés zijn meer dan waar en het is precies zoals onze buurvrouw zei: Gefeliciteerd, jullie hebben de geheime poort naar het verborgen geluk gevonden. Wij blijven nog even zweven op onze roze wolk ♡”, liet Sarah weten na de bevalling.

Marlijn Weerdenburg (38) – zoon Sammie Johan Willempje

Op 23 april 2021 beviel actrice Marlijn Weerdenburg van haar tweede zoon Sammie Johan Willempje. In de tekst bij haar Instagrampost verwijst ze naar het toen zeer recente overlijden van haar moeder. “Ook al lagen dood en leven nooit eerder zo dichtbij elkaar, onze harten stromen over van geluk met liefde voor jou, kleine Sammie”, schreef Marlijn bij de eerste foto van haar kersverse gezin op Instagram.

Eva Crutzen (34) – dochter Ida

Op 29 april 2021 beviel cabaretier Eva Crutzen van haar eerste kind, dochter Ida. “• Ida• ze is er!!! ❤️ Geboren op 29 April. Ik zat de afgelopen weken onder een steen en ik trek ‘m nog even door tot ik weer begin met het nieuwe seizoen van Promenade 15 Augustus maar hier dus wel even een teken van leven, aangezien ze al bijna naar school gaat. Maar we maken het dus goed. Heel goed. Alsjeblieft nooit meer anders goed. Fijne zomert allen 🏝 X”, liet Eva weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Crutzen (@evacrutzen)

Merel Westrik (42) – dochter Billie Mae

Op 30 april 2021 beviel presentatrice Merel Westrik van haar eerste kind, dochter Billie Mae. Haar vriend heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie. “After… Billie Mae Crone 30-04-2021”, schreef Merel bij de eerste foto van Billie Mae op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merel Westrik (@merelwestrik)

Bo Maerten (29) – zoon Mosie

Op 5 mei 2021 beviel Bo Maerten van haar eerste kind, zoon Mosie. “Hij is er ❤️ Mosie / 5 mei 2021”, schreef Bo bij de eerste foto van Mosie op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door bo rose maerten (@bomaerten)

Shary-An (29) – dochter Billie

Op 6 mei 2021 werd zangeres Shary-An moeder van haar eerste kind. “6 mei 3:17, daar ben je dan eindelijk. Onze dochter Billie kwam als een raket ter wereld. Dat wij nu voor altijd verbonden zijn en ik er altijd voor je zal zijn, daar is geen twijfel over mogelijk. Mijn lieve, knappe en vooral sterke vrouw heeft dit wondertje met veel power en zelfvertrouwen bij ons thuis op de wereld gezet. Wij genieten nu al zo onwijs van ons gezinnetje! Ook is het heel fijn dat Freekie het zo goed doet, echt een lieverd! 💖”, schreef Shary-An bij de eerste foto van het kersverse gezin op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shary-An Nivillac (@shary_an)

Ferri Somogyi (48) – zonen Lux Sándor en Imre Louis

Op 17 mei 2021 werd acteur Ferri Somogyi vader van een jongenstweeling: Lux Sándor en Imre Louis. “Lux Sándor & Imre Louis Somogyi zijn geboren! 💙 17/05/2021 om 01:10 en 01:22. Lux en Imre zijn met 35 weken geboren maar hebben beiden een prachtig gewicht van 2365gr. en 2320gr. Ze zijn voorlopig nog even in het ziekenhuis om aan te sterken. Wat een wonder!! Trotse ouders!!”, liet Ferri weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi)

Marly van der Velden (33) – zoon Jimi-Jones

Op 31 mei 2021 beviel actrice Marly van der Velden van haar derde kind. Na twee dochters kreeg ze nu een zoon Jimi-Jones. “Op 31.05 is Jimi-Jones geboren. We zijn zo ontzettend gelukkig”, schreef Marly bij de eerste foto van Jimi-Jones op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd)

Nienke Plas (35) – zoon Novi-Jaxx

Op 2 juni 2021 beviel YouTuber Nienke Plas van haar tweede zoon Novi-Jaxx. “Lieve Novi-Jaxx 🤍 Je bent bij een stelletje druktemakers beland maar je went vast snel. Frenky-Dean zijn droom is uitgekomen. Hij heeft een broertje gekregen✨IK BEN ZO GELUKKIG 🥺”, schreef Nienke bij een foto van haar man en Novi-Jaxx.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

Xelly Cabau (33) – zoon Rio Johnny

Op 3 juni 2021 beviel Xelly, de zus van Yolanthe Cabau, van haar tweede zoon Rio Johnny. “Ons tweede zoon en Yono’s kleine broertje is geboren!!!!😍❤️ Meet baby Rio Johnny Muller Cabau🥰 so much love together!😩❤️”, schreef Xelly bij de eerste foto van Rio Johnny op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk)

Sanne Langelaar (37) – zoon Isaak Benjamin

Op 13 juni 2021 beviel actrice Sanne Langelaar van haar tweede zoon Isaak Benjamin. “Hij is er! Sinds vorige week woont er een klein mannetje in ons huis dat het liefst zijn gezichtje in mijn oksel begraaft. Onze lieve zoon Isaak Benjamin is zondag 13 juni geboren en doet het geweldig. Zijn grote broer Sam overlaadt hem met knuffels en kusjes en wij doen naar hartelust met hem mee. Wat een geluk!”, schreef Sanne bij de eerste foto van haar en Isaak Benjamin op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne Langelaar (@sannelangelaar_)

Lisette Wellens (34) – dochter Yael Ivy

Op 23 juni 2021 beviel de Goedemorgen Nederland-presentatrice Lisette Wellens van dochter Yael Ivy. “Ze is er! Yael Ivy Helmink ☀️ 23-06-2021 Reis ver, drink thee, denk na. Lach hard, duik diep. Kom terug”, schreef Lisette bij de eerste foto van haar kersverse gezin op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LISETTE WELLENS (@lisettewellens)

Stijn Fransen (31) – zoon Lieuwe

Op 24 juli 2021 beviel actrice Stijn Fransen van haar eerste kind. “Welkom lieve Lieuwe 💙. Hij vond het wel mooi geweest in mijn buik (was ik wel blij om hihi) want afgelopen zaterdag 24-7 is onze man geboren. LIEUWE JONGSMA💙 Wij zitten extreem heerlijk in onze baby bubbel en zijn mega aan het genieten van dit nieuwe gezinnetje💞”, liet Stijn weten op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stijn Fransen (@stijn_fransen)

Robert de Hoog (33) – zoon Kees

Afgelopen augustus 2021 werd acteur Robert de Hoog voor het eerst vader van zoon Kees. “Leve Kees”, schreef Robert bij de eerste foto van Kees op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robert De Hoog (@robertdehoog_)

Robin Martens (29) – dochter Makéna

Op 8 augustus 2021 beviel actrice Robin Martens van dochter Mákena. “🦋 “Makéna” 🦋 Ze is geboren op 08-08-2021. Haar naam betekent: The Happy One! Dit gevoel is onbeschrijfelijk, ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld. Jij en je vader zijn het mooiste wat me is overkomen! De harige lievelingswezens zijn ook blij met jou komst💕 Wij zijn compleet! Lieve Makéna, je bent echt perfect 🥰 en mamaaaa is zoooo verliefd op jou en papa! Je bent zo lief, ik ga je heel veel kusjes geven en de hele dag naar je kijken! 👀”, schreef Robin bij de eerste foto van haar kersverse gezin op Instagram.

Maxime Meiland (26) – dochter Vivé

Op 14 september 2021 beviel Maxime Meiland van haar tweede dochter Vivé👶🏼. “Daar is ze dan, onze lieve Vivé. Negen maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons 🥰. Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus; die nu al niet meer zonder jou kan 💗”, schreef Maxime bij de eerste foto van Vivé op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Eva Koreman (37) – dochter Maia

Op 21 oktober 2021 beviel radio-dj Eva Koreman van haar eerste dochter Maia. “✨Maia✨ is op 21-10-21 geboren. Ze is geweldig en kerngezond, en Darko en ik weten niet wat we met onszelf aanmoeten, we zijn zo overweldigd door liefde. Haar volledige naam is Maia Anna Mica Tadić, ze heeft hele grote voeten en heel veel haar”, liet Eva weten op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva (@evakoreman)

Dave Roelvink (27) – zoon Dean

Op 30 oktober 2021 werd Dave Roelvink voor het eerst vader van zoon Dean. “Vernoemd naar en eerbetoon aan m’n allerliefste omaatje (Dien) in de hemel 🙏🏻💙 wat zal je trots zijn daar boven💫 🙏🏻. Jazz je bent een kampioen ❤️. Hou van jullie”, schreef Dave bij de eerste foto’s van Dean op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Ronnie Flex (29) – dochter Rémi

Op 1 november 2021 werd rapper Ronnie Flex voor de tweede keer vader. Samen met Demi de Boer (25) kreeg hij dochter Rémi. “Rémi Ayoki 💕 1-11-2021 We love you ♾🥺 @ronnieflex we did that 💕”, schreef Demi bij de eerste foto’s van Rémi op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Demi de Boer (@demiideboer)

Fons Lambie (33) – zoon Felix

Op 1 november 2021 werd politiek verslaggever van RTL Nieuws, Fons Lambie, vader van zoon Felix. In de tekst bij zijn Instagrampost verwijst hij naar de tijd waarin hij altijd in het nieuws te zien is. “Even twee weken niet in politiek Den Haag… De reden: Felix Lambie! Hij is op 1 november geboren om 19.27 uur, dus het beste nieuws komt altijd om half acht 😉 Ongelofelijk trots op moeder Emma en veel dank voor de goede zorgen in het HMC”, schreef Fons bij de eerste foto van Felix op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fons Lambie (@fonslambie)

Lisa Loïs (34) – dochter Juno Evi

Op 5 november 2021 beviel zangeres Lisa Loïs van haar eerste kind: dochter Juno Evi. “Welkom liefste Juno Evi van der Sluis 💖 05-11-2021, Amsterdam. We zijn smoorverliefd op je”, schreef Lisa bij de eerste foto van haar en Juno Evi op Instagram.

Jan Dulles (46) – dochter Lina

Op 25 november 2021 werd Jan Dulles vader van dochter Lina. Bijna een jaar nadat zijn dochter Donna in december 2020 overleed. “Vrienden, Afgelopen nacht om 4:10 uur is onze dochter Lina geboren. Het was een voorspoedige bevalling maar ik heb weer met open mond en machteloos zitten kijken naar deze ‘oerklus’. Wat zijn vrouwen bovennatuurlijk sterk vergeleken met ons. Lina is een stevige gezonde meid van bijna 4 kilo. Moeder en kind maken het goed”, liet Jan weten op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

Douwe Bob (29) – dochter Bobby Lou

Op 9 december 2021 werd zanger Douwe Bob voor het eerst vader van dochter Bobby Lou. “Welkom prinsesje! 😍 Bobby Lou 😍 09/12-2021”, schreef Douwe Bob bij de eerste foto’s van Bobby Lou op Instagram.

Jandino Asporaat (40) – zoon Nió Nature Kenjiro

Op 12 december werd presentator Jandino Asporaat voor de derde keer vader van zoon Nío Nature Kenjiro. “Kijkend naar je broer Elijah en je zus Amy-Lee, wist ik al dat echte rijkdom in je hart zit en echte vrijheid in je hoofd. Maar met jouw komst in deze bijzondere tijden, realiseer ik me dat des te meer. Lieve Nió welkom op de wereld, welkom in onze familie..❤️”, schreef Jandino bij de eerste foto van Nío Nature Kenjiro op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jandino (@jandinoasporaat)

Sander Lantinga (45) – dochter Lily-Lexi

Op 16 december 2021 werd radio-dj Sander Lantinga voor de vierde keer vader van dochter Lily-Lexi. “Ze is er! Lily-Lexi Lantinga. We noemen haar Lexi. Geboren donderdag om 14:45 uur. De bevalling ging snel en goed, misschien wel té snel want daarna ging het snel minder. Tess is na de bevalling 3 liter bloed verloren door ‘oververmoeide’ baarmoeder (ja dat bestaat) waardoor die niet meer sluit en blijft bloeden, dus uit huis getakeld en met gierende ambulance naar ziekenhuis gebracht.We zijn nu in alle gezondheid weer thuis, gelukkig… En gelukkig! En nu kan ik eindeloos in clichés verzanden wat ik niet zal doen.. Ok, een beetje dan: A) je beseft je maar weer eens hoe breekbaar en fragiel het leven is en dat je nooit iets te aannemelijk mag maken B) zorgpersoneel zijn helden! C) vrouwen zijn de sterkste wezens op aarde 💕💕 D) poezen zijn fantastische photobombers”, liet Sander weten op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sander Lantinga (@sanderlantinga)

Simon Keizer (37) – zoon Joa

Op 21 december 2021 werd zanger Simon Keizer voor de tweede keer vader van zoon Joa. “Op 21-12-’21 om 18.48 uur mochten wij onze kerngezonde zoon JOA op deze wereld verwelkomen! 💙 Omdat hij maar liefst 8,5 pond weegt is het niet onlogisch dat mama het nog wel zwaar heeft. Ik zal je de details besparen. 😉 Los van dat fysieke deel lopen we over van geluk! ~ Dromen komen uit ~”, schreef Simon bij de eerste foto van het kersverse gezin op Instagram.

Lees ook:
Oh baby, baby: Bibi Breijman showt trots haar babybuikje op Instagram

Hester Zitvast (44) – dochter Frenkie-Loïs

Op 27 december 2021 beviel journalist Hester Zitvast van dochter Frenkie-Loïs. “Daar is ze, onze kleine Frenkie Loïs. En zo is het goed ❤️”, schreef Hester bij de eerste foto van Frenkie-Loïs op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hester Zitvast (@hesterzitvast)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle, Instagram | Beeld: BrunoPress