Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > O’G3NE in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival

O’G3NE in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival

O’G3NE in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival

Dit jaar gaat de meidengroep O’G3NE ons vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Kiev. Vanochtend werd de loting voor de groepen bekend gemaakt en O’G3NE doet mee in de eerste helft van de tweede halve finale op donderdag 11 mei. 

NEWS! Wij zullen ons moeten kwalificeren voor de finale op… Donderdag 11 mei 2017 – in de 1e helft van de 2e halve finale ! #cantwait

A photo posted by O’G3NE (@og3ne) on


De groep O’G3NE bestaat uit de drie zussen Lisa, Amy en Shelley Vol. In 2014 wonnen zij The Voice of Holland en vorig jaar maakten ze veel indruk met hun deelname aan het programma Beste Zangers. Dit jaar mogen zij dus voor Nederland uitkomen bij het Eurovisiesongfestival. Welk nummer de meiden gaan zingen is nog niet bekend, maar ze gaven zelf aan een ‘betekenisvol nummer’ te willen gaan zingen.

In de halve finale op 11 mei doen in totaal 19 landen mee. In de andere halve finale staan 18 landen. De kansen om in de tweede halve finale door te gaan zijn dus ietsje kleiner dan in de eerste halve finale.

🎁 Merry Christmas iedereen! Geniet van deze fijne dagen 🎁

A photo posted by O’G3NE (@og3ne) on

Vorig jaar deed Douwe Bob voor Nederland mee aan het Eurovisiesongfestival. Hij haalde met het nummer Slow Down de finale en werd uiteindelijk elfde.

Lees ook:

ZIEN: Douwe Bob is het nieuwe gezicht voor de BOB-campagne

Meidenband O’G3NE vertegenwoordigt in 2017 Nederland bij het Songfestival!

Anna Nooshin ook de dupe van het inreisverbod van Trump

Bron: rtlnieuws.nl