Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Officieel aangifte gedaan tegen Glennis Grace en haar zoon na Jumbo-rel

Officieel aangifte gedaan tegen Glennis Grace en haar zoon na Jumbo-rel

Officieel aangifte gedaan tegen Glennis Grace en haar zoon na Jumbo-rel

Er ligt een officiële aangifte tegen Glennis Grace en haar zoon nadat ze in een winkel van de supermarktketen Jumbo ruzie zouden hebben gemaakt.

Er ligt een aangifte tegen Glennis Grace (43), haar 15-jarige zoon Anthony en een derde persoon in verband met het vermeende geweldsincident, zo meldt het OM aan RTL Nieuws.

Wie?

Waar het om gaat? Het drietal wordt verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging en met voorbedachten rade. Het onderzoek naar het incident is in volle gang en voorlopig zal Glennis dan ook niet haar kant van het verhaal aan de media vertellen. Dat raden haar advocaten haar op dit moment af. Eerst moet het onderzoek meer duidelijk maken. Door wie de aangiftes zijn gedaan, is niet bekendgemaakt.

Glennis werd na het incident door de politie opgepakt vanwege geweld en mishandeling. Ze zat hiervoor drie dagen in de gevangenis. Ook haar zoon zat vast. Voor het onderzoek is het niet nodig dat zij nog in de cel zitten, laat het OM weten.

Het enige dat Glennis er tot nu toe over heeft laten weten is een statement op haar Instagram: ‘Afgelopen zaterdag ben ik aangehouden na een incident in een supermarkt in Amsterdam. Ik zie het onderzoek, dat nog steeds niet is afgerond, met vertrouwen tegemoet, omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd. Hoewel ik hier graag meer over wil zeggen houd ik in het belang van het onderzoek op dit moment mijn mond. Zodra dat kan geef ik een reactie.’

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress