Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oepsie! Onhandige Photoshop-fail bij foto van Selena Gomez

Oepsie! Onhandige Photoshop-fail bij foto van Selena Gomez

Oepsie! Onhandige Photoshop-fail bij foto van Selena Gomez

De 24-jarige zangeres Selena Gomez was laatst bij makeup artist Hung Vanggo die voor haar een nieuwe look creëerde. Hij deelde trots een foto van het resultaat op Twitter, maar had daarbij eventjes niet goed opgelet. In de achtergrond van de foto zit namelijk een zeer vreemde verbuiging, duidelijk bewijs dat de foto eerst eventjes onder handen werd genomen met Photoshop. Oepsie!

De reacties onder de foto gingen vooral over de nieuwe look van de zangeres. De meeste mensen waren erg enthousiast, hoewel een aantal van hen ook vond dat Hung wel ietsje minder lipliner had kunnen gebruiken. Maar een aantal mensen viel ook direct iets anders op: namelijk dat links achter Selena de deurpost wel heel vreemd loopt. Is het modern design of is hier sprake van een Photoshop-fail?

Waarom de makeup artist het nodig vond om de foto te bewerken is ons een raadsel. Wilde hij haar haar voller laten ogen of vond hij haar schouders te breed? Beiden lijken ons overbodig bij een beauty als Selena. Wat denk jij er van? Bekijk de foto hieronder:

Lees ook:

WOW: Selena Gomez heeft haar lokken nóg korter laten knippen

ZIEN: Lena Dunham siert cover Nylon Magazine zonder photoshop!

VIDEO: Zo makkelijk photoshop jij jouw perfecte bikinilijf

Bron: grazia.nl