Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OEPS: Kritiek op foto Dave Roelvink en Kim Feenstra

OEPS: Kritiek op foto Dave Roelvink en Kim Feenstra

OEPS: Kritiek op foto Dave Roelvink en Kim Feenstra

Kim Feenstra is momenteel onderweg naar Afrika en ze deelde zonet een kiekje van zichzelf op het vliegtuig. Naast haar zit echter Dave Roelvink en dat zorgde voor enkele onrustwekkende reacties op sociale media.

“Ik ga op reis en neem mee… @daveroelvink #opboevenpad”, schreef Kim Feenstra bij de foto. Enkelen merkten op dat de twee BN’ers een leuk stelletje zouden vormen, maar het was voornamelijk de hashtag die zorgde voor een stortvloed aan reacties. “@k2im op boevenjacht? Die zit al naast je..”, “Nou daar ben je mooi klaar mee. Denk om je sieraden” en “Wie is die lelijke vent naast je, ziet er uit als een crimineel. Kijk goed uit met wie je omgaat” zijn maar enkele van de reacties die onder foto verschijnen.

De reacties doelen op het inmiddels beruchte huisfeest in 2014, waarbij Dave Roelvink en een aantal vrienden een feest compleet uit de hand hebben laten lopen en er allerlei kostbaarheden uit het huis verdwenen waren. De rechter sprak Dave uiteindelijk vrij van diefstal, maar vond hem wel schuldig aan heling.

Ik ga op reis en ik neem mee…… @daveroelvink #opboevenpad

Een foto die is geplaatst door Kim Feenstra (@k2im) op