Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oeps: Kanye West onder vuur door nieuwste tweet

Oeps: Kanye West onder vuur door nieuwste tweet

Oeps: Kanye West onder vuur door nieuwste tweet

Dat rapper Kanye West niet op zen mondje gevallen is, toont hij maar weer eens in zijn laatste tweet. De rapper plaatste namelijk een oproep waarin hij op zoek is naar nieuwe modellen voor zijn collectie. En Kanye zou nu eenmaal Kanye niet zijn, als hij dit moment niet gebruikte om voor nog meer controverse te zorgen.

Kanye zal morgen zijn nieuwe Yeezy-collectie presenteren op de ‘Fashion Week’ in New York. Het is ondertussen al zijn 4e collectie en voor deze speciale gelegenheid trok de rapper zijn stoute schoentjes aan op Twitter. Hij lanceerde namelijk een oproep waarin hij op zoek was naar nieuwe topmodellen voor zijn casting. In de tweet was te lezen dat hij enkel op zoek is naar ‘multiracial women’, wat bij vele fans in het verkeerde keelgat geschoten is. Want wat bedoelt hij eigenlijk met ‘multiraciaal’? Moeten de modellen een licht gekleurde huid hebben? En wie gaat er in godsnaam beslissen of het ook daadwerkelijk de juiste kleur is?

En hoewel Kanye zelf nog niet gereageerd heeft op de hele controverse, laten zijn volgers wel van zich horen op Twitter.

Lees ook:

Bron: Elle